Menu
Algemeen / Vrije tijd

Wat houd sim only in?

Wist je dat je een sim only abonnement helemaal naar jou wensen kunt instellen? Uren bellen met vriendinnen of gewoon alle filmpjes op Facebook bekijken buiten het gebruik van wifi. En dit zonder hoge rekeningen omdat je er weer eens overheen bent.

Wat is sim only?
Wanneer je een sim only abonnement wilt afsluiten moet jou telefoon wel simlockvrij zijn. Omdat er bij een sim only abonnement geen nieuw toestel zit en je gebruik maakt van jou eigen (oude) toestel, krijg je van de provider extra korting op de maandelijkse kosten. Hierdoor zijn jou maandlasten veel en veel lager. De korting kan soms wel oplopen tot de helft van de prijs dan wanneer je deze zou nemen in combinatie met een toestel! Hierdoor is een sim only abonnement aanzienlijk goedkoper dan een abonnement met telefoon.

Wanneer schaf ik het aan?
Stel, je hebt 2 jaar geleden een abonnement afgesloten inclusief telefoon. Na 2 jaar is dit abonnement afgelopen en kun je een nieuwe telefoon nemen met een duur abonnement. Maar wanneer je telefoon het nog doet en je het zonde vind om al een nieuwe aan te schaffen kan je heel veel geld besparen! Neem een sim only abonnement en je zit in bedrag van 20 euro in plaats van van 40  à 50 euro!