De beste mobiele telefoons voor vrouwen

De beste mobiele telefoons voor vrouwen

De beste mobiele telefoons voor vrouwen
Het komt misschien raar over om een artikel te schrijven over welke mobieltjes het meest geschikt zijn voor vrouwen. Wij vrouwen gebruiken onze smartphone niet wezenlijk anders dan mannen. Maar los van uitvoeringen in meer vrouwelijke kleurtjes zijn er ook telefoons die eigenschappen hebben die mooi aansluiten op specifieke behoeftes die wij hebben.
Ben je toe aan een nieuwe mobiele telefoon? Dan is het wellicht een goed idee om een van deze telefoons te scoren in combinatie met een voordelige mobiel aanbieding.

Samsung Galaxy Note 4
Deze mobiele telefoon van Samsung is een flinke jongen. Maar dat maakt het ook zo’n fijne telefoon. Bijvoorbeeld het kijken van video’s wordt echt leuk met het grote scherm van de Note 4. Deze telefoon is misschien wel wat te groot voor je broekzak, maar hij past in elke handtas. Het grootste voordeel van deze telefoon voor vrouwen is de stylus die erbij geleverd wordt. Met dit pennetje kan je je telefoon prima bedienen, ook als je lange nagels hebt. Daarnaast is de Note 4 ook nog eens leverbaar in leuke kleurtjes als roze en goud.

Samsung Galaxy S5 Mini
Zijn grote telefoons niet jouw ding, dan is de Samsung Galaxy S5 Mini een goed alternatief. Dit kleinere zusje van de S5 is tot bijna evenveel in staat als haar grote broer. Deze compacte variant past prima in de wat kleinere vrouwenhanden en is daardoor goed te bedienen. De mooie ronde vormen van deze telefoon zullen ook veel vrouwen aanspreken. Ook deze telefoon is verkrijgbaar in verscheidende leuke kleuren.

Nokia Lumia 530
Wil je eens totaal iets anders? Dan is een Windowsphone misschien wel wat voor jou. De Nokia Lumia 530 is een elegante en vrij platte telefoon met afgeronde hoeken. Hierdoor ligt hij prettig in de hand. Ook deze telefoon is verkrijgbaar in zeer veel hippe kleuren. Het allergrootste pluspunt voor vrouwen is dat de Nokia Lumia 530 een zeer gevoelig scherm heeft. Hierdoor is het ook uitstekend te bedienen met je handschoenen aan. Goed nieuws dus voor de koukleumen onder ons! Deze telefoon is ook nog eens zeer geschikt voor social mediaverslaafden. De Live tiles rond waar dit toestel draait maken het zeer makkelijk om up-to-date te blijven met Facebook, Twitter etc.