Menu
Vrije tijd

SUPER uitje: 2 daags Wellnessarrangement – een dag lang genieten in Wellness en Spa Sense

In 2 dagen tijd weer helemaal zen!

Wil jij de hectiek van het dagelijks leven even ontsnappen en even weekendje ontspannen? Dan is het 2 daags Wellnessarrangement – een dag lang genieten in Wellness en Spa Sense hetgeen wat jij zoekt!

Je overnacht 1 nacht in een prachtig hotel gelegen is het Brabantse Heeze. Tijdens jouw verblijf kun je heerlijk gaan genieten van een culinair 3-gangen diner en begin je de volgende ochtend goed met een uitgebreid ontbijtbuffet. Om ervoor te zorgen dat jij weer helemaal zen wordt, krijg je 1 dag toegang tot de wellness en sauna. Daarnaast krijg je mooie fiets- en wandelroutes om ook te ontspannen in de omgeving.

Overnachten in een luxe 4-sterrenhotel

Met dit arrangement overnacht je in een prachtig hotel gelegen in het Brabantse Heeze. Niet alleen kun je heerlijk ontspannen met dit arrangement, ook ontdek je de Brabantse gezelligheid. In het hotel waar jij verblijft wordt jij zeker in de watten gelegd, want persoonlijke aandacht staat hier centraal! Daarnaast is het hotel ook een echte beleving want elke hotelkamer is kleurrijk ingedeeld en heeft unieke kunst.

Wanneer kom jij ontspannen in het altijd gezellige Brabant?

Recreatief.nl