Menu
Vrije tijd

Super uitje: Sensationele dinnershow met Frans Bauer

Zing mee met de gezellige muziek van Frans Bauer

Bent u 1 van de grootste fans van Frans Bauer of houdt u wel van een gezellige avond met Nederlandstalige muziek? Dan kunt u deze kans niet missen met dit arrangement!

Tijden de Frans Bauer & Dennie Christian – sensationele Dinnershow met overnachting kunt u een hele avond genieten! Om 18.15 uur gaat uw gezellige avond van start met de dinnershow. Onder het genot van live optredens van artiesten, zult u gedurende de avond kunnen genieten van een koud-, warm- en luxe dessertbuffet. Daarnaast krijgt u tijdens dit arrangement ook nog een onbeperkt Hollands drankarrangement. Omdat wij snappen dat u na zo een gezellige avond nog niet naar huis wilt, zit er bij dit arrangement ook een overnachting bij en kunt u de volgende ochtend genieten van een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet. Kortom; een uitje die u niet snel zal vergeten!

Overnachten aan de Nederlandse kust

Dit spectaculaire arrangement vindt plaats in een prachtig 4-sterren hotel in Egmond aan Zee. Dit hotel is van alle gemakken voorzien. Zo heeft het hotel een heerlijk zwembad, kunt u ontspannen in 1 van de sauna’s/Turkse stoombaden of infrarood cabines of kunt u zichzelf verwennen met een massage. Voor de sportievelingen onder ons heeft het hotel de beschikking over een fitnessruimte, een squashbaan en een bowlingbaan. U hoeft u er dus zeker niet te vervelen!

Kom ook een gezellige avondje meezingen op de Hollandse hits van Frans Bauer met het Frans Bauer & Dennie Christian – sensationele Dinnershow met overnachting!

Recreatief.nl