Menu
Vrije tijd

Trip TIP: Familie vakantiehuis arrangement de Weerribben

Bent u op zoek naar een weekendje weg met de familie die u nooit zal vergeten? Dan is het Familie vakantiehuis arrangement de Weerribben iets wat u zeker niet mag missen!

Met dit familieweekend bent u en uw familie gedurende uw verblijf al helemaal voorzien. U overnacht 2 nachten in een prachtige villa op een leuk vakantiepark in het Overijsselse Paasloo. De dag begint u goed met een heerlijk ontbijt en u kunt op beide avonden genieten van een heerlijk diner. Zo kunt u op 1 avond een hoofdgerecht naar keuze nuttigen en kunt u op een avond naar keuze gezellig gourmetten of barbecueën. Klinkt dat niet als een gezellig familieweekend?

Ontdek de het Nationaalpark de Weerribben-Wieden

Met ruim 10.000 hectare aan oppervlakte van laagveen en moeras behoort Nationaal Park Weerribben-Wieden tot het grootste nationale park met enkel aansluitende natuur van Noord West Europa. Deze omgeving is bij uitstek geschikt om er lekker te varen, te wandelen of te fietsen. Met de vele verschillende diersoorten die hier te vinden zijn, kunt ook nog eens de kans hebben dat u dieren ziet die u nog nooit eerder heeft gezien. Kortom; de perfecte voor een weekendje weg!

Kom gezellig met de familie een weekendje genieten met het Familie vakantiehuis arrangement de Weerribben!

Recreatief.nl