Menu
Vrije tijd

Taste & Travel in Rotterdam

“ De Taste & Travel Vakantieproeverij ” Een culinaire wereldreis met bijzondere vakanties en grenzeloze proeverijen

Laat je informeren over de meest bijzondere reisbestemmingen terwijl je geniet van de culinaire verrassingen van Maison van den Boer. Dat is de Taste & Travel vakantieproeverij.

Proef de meest bijzondere gerechten uit de wereld terwijl je informatie over het land van herkomst krijgt. Want, reizen en culinair genieten horen bij elkaar!

Truffels zoeken in de Champagnestreek? Tijdens een cruise bij de Noorse Fjorden ontspannen van een prachtige zonsondergang of geef je de voorkeur aan een rondreis door Tanzania? Bezoek de workshop wijnproeven of etikettenleer tijdens de beurs. En de chefkok van Maison van den Boer legt de laatste trends op het kookgebied uit. Kortom een beurs van en voor levensgenieters!

Bezoek de Taste & Travel beurs op 31 januari en 1 februari in Rotterdam.

Onder het motto ‘Taste & Travel’ zijn op deze consumentenbeurs diverse aanbieders van bijzondere reizen present en kunnen bezoekers culinaire hapjes en wijnen uit vele landen proeven. De Taste & Travel Vakantieproeverij is een initiatief van Maison van den Boer, het grootste cateringbedrijf van ons land. De vakantieproeverij is een inspiratiebron voor iedereen die wat anders wil dan twee weken op een strandbedje doorbrengen. “Wie van plan is van 2015 en 2016 een belevenisvol vakantiejaar te maken, komt op de Taste & Travel Vakantieproeverij volledig aan zijn trekken.

Wilt u meer weten over Taste & Travel in Rotterdam?