Menu
Vrije tijd

TIP van de Redactie: 3 dagen Wild eten in de Achterhoek

Beleef het echte wild avontuur in het bosrijke Montferland bij deze prachtige havezathe! Kom culinair genieten en laat u heerlijk verwennen op dit gastvrije hotel. Met deze culinaire Seizoensspecial bent u er lekker een paar dagen tussen uit!

Uw wild avontuur zou kunnen beginnen met een aperitiefje bij de open haard in onze gezellige lounge en wordt daarna voortgezet aan de sfeervolle tafels in het restaurant of in de gezellige lounge. Na het heerlijke 4-gangen wilddiner van de chef, wat begeleid wordt door een bijpassend wijnarrangement, kunt u onder het genot van een kopje koffie nog even nagenieten.

Heerlijk tot rust komen in een prachtige locatie in Montferland
Het hotel heeft een mooie lounge met open haard, sfeervol terras, restaurant op de oude deel en 17 sfeervolle kamers.

Ontdek de Achterhoek
De Havezathe bevindt zich midden in het natuurschoon van de Achterhoek. Deze omgeving is uitermate geschikt voor wandelen en fietsen naar bijvoorbeeld het kleinste stadje van Nederland: Bronkhorst. Daar vindt u o.a. het Dickensmuseum. Kijk in Doesburg waar Abraham de mosterd haalt. Struin rond op de boekenmarkten in Bredevoort. Ontspannen in een sauna, proef de wijnen van de Achterhoekse wijngaard of kom in contact met de natuur: zoals paardrijden, flora en fauna en het boerenleven.

Gastvrijheid en culinair genieten
Op ons prachtige terras, in onze sfeervolle lounge of in het mooie restaurant zal zowel het bedienings- als het keukenteam ervoor zorgen dat u gaat genieten. Heerlijk glas wijn, goed glas bier of een verfrissende frisdrank, de bediening zorgt ervoor dat uw favoriete glas drinken bij u komt te staan en serveert de lekkerste seizoensgerechten en streekproducten vanuit onze keuken.

Klik hier voor meer informatie over 3 Dagen Wild eten in de Achterhoek!