Menu
Vrije tijd

TIP van de Redactie: Romantisch weekendje Drenthe

Een romantisch weekendje weg is een heerlijke kans om tijd voor elkaar vrij te maken en met zijn tweeën te ontsnappen. Eventjes weg van alle stress, kinderen of werk. Samen genieten van de rust, de tijd en de aandacht voor elkaar.

Bij aankomst wordt u verwelkomd met een glas rosé. Op de kamer staat een welkomstpakket met een fles Suá, Su Unico amore (mousserende wijn met zuivere aardbeienpulp) én heerlijke bonbons. Na een heerlijke overnachting in een luxe kamer of kamer met privé sauna wordt het ontbijt de eerste ochtend op uw kamer geserveerd. Op de 2e avond kunt u genieten van een heerlijk 4-gangen dagmenu. De volgende ochtend staat er een uitgebreid ontbijtbuffet voor u klaar. Vervolgens kunt u met eigen vervoer naar Nationaal Park Dwingelderveld om vervolgens een prachtige wandeling te maken. Om het weekend compleet te maken, kunt u ontspannen in ons solarium.

Romantisch weekend Drenthe

Heerlijk genieten met z’n tweetjes
Dit romantische hotel is gelegen in Westerbork (nabij station Beilen) – centraal in Drenthe op korte afstand van Assen, Emmen en Hoogeveen.Het hotel is uitermate geschikt voor een paar dagen er lekker tussenuit.

De kamer
U overnacht in een luxe kamer, standaard voorzien van een 2-persoons queensize boxspringbed, badkamer met bubbelbad, douche en toilet, luxe relaxstoelen met tafeltje, flatscreeb telefoon. Of u kunt overnachten in een kloosterkamer met privé infrarood sauna en terras.Ons hotel biedt u à la carte & Themarestaurant Grand Café la Trappe, de gezellige hotelbar (Proeflokaal), een groot buitenterras, 3 serres en royale parkeergelegenheid.

Benieuwd wat voorgangers van dit arrangement vinden? Dit uitje heeft een gemiddelde van een 8,7!
“Prima gelegen, vriendelijk personeel, originele kamers, kortom een top verblijf.”
Peter van Aaken geeft een 9.

“Goed verzorgd hotel, vriendelijke mensen, goede service, lekker eten. Uitgebreid ontbijt op de kamer. Slaapgedeelte vonden wij wat te koud. Het 4 gangendiner was lekker, maar wel wat te snel achter elkaar gebracht.”
A. Segers geeft een 8.

“We zijn er 1 nacht geweest. Mooie kamer gekregen, met bubbelbad en sunshower. Het eten was erg lekker. Personeel was heel vriendelijk en behulpzaam. Hotel goed te bereiken. Gewoon een aanrader als je lekker romantisch met je partner weg wilt.”
Svetko Petrovskyi geeft een 9.

Wilt u meer weten over het Romantisch weekendje Drenthe?