Menu
Vrije tijd

TOP 3: Groepsuitje Varen en BBQ

Mooi weer? Eet lekker buiten en geniet van een geheel verzorgde barbecue. Altijd lekker en voor ieder wat wils!

Ik heb voor u een TOP 3 samengesteld met de heerlijkste Barbecue arrangementen.

1. Barbecue arrangement – Beleef Giethoorn

Wilt u ook lekker genieten van een Barbecue met het mooie weer? Giethoorn is het perfecte dorp om hier van te genieten in combinatie met een prachtige rondvaart, fluistertocht of puntertocht. Eerst even lekker inspannen tijdens de puntertocht en daarna lekker genieten van een geheel verzorgde barbecue. Wie wilt dat nou niet? Geniet van de mooie nazomer die wij in Nederland kennen in september en boek nu een barbecue arrangement in Giethoorn!

2. Sloepvaren – groepsuitje op de Loosdrechtse plassen

Genieten op het water op de Loosdrechtse plassen. Op zoek naar iets totaal anders op een unieke locatie voor een groepsuitje, familiedag of vrijgezellendag? Kom dan eens sloepvaren in Loosdrecht, “de watertuin” van Nederland, op de grens van ’t Gooi en Utrecht. De Loosdrechtse plassen is een idyllisch watersportgebied bij uitstek en kent vele mogelijkheden om uw uitje tot een groot succes te maken. De ideale manier om deze plassen te verkennen, is met het sloepvaren. Ongedwongen, super relaxed en puur genieten!

Loosdrecht is de ideale plek voor een onvergetelijke dag op en aan het water. De prachtige plassen, de luxe huizen, de kalverstraat. Sloepvaren op de plassen van Loosdrecht is een unieke beleving.

BBQ Boot

3. BBQ Boot in Breda – Een feest op het water

De BBQ Boot in Breda is een geweldige manier om met een groep vrienden, familie of collega’s te genieten van de prachtige wateren die Breda te bieden heeft gedurende een 2,5 uur durend BBQ diner. Elk BBQ diner bestaat 5 stuks vlees/vis en een ruim assortiment aan salades, sauzen, stokbrood, kruidenboter en onbeperkt bier, fris en wijn!Voor elke groepsgrootte bied Bootje Varen Breda een passende Luxe sloep met ervaren schipper.

Met recreatieve groet,

Linda Brugman
Recreatief.nl