Monumentale trouwlocatie in Delft

Monumentale trouwlocatie in Delft

Laat ons alles perfect regelen voor de mooiste dag van jullie leven. Wij doen net dat beetje meer om iedereen een gewelde dag te bezorgen. Een romantische ceremonie, een feestelijke borrel, een goed smakend diner en een groot feest! Onze passie voor het vak en onze flexibiliteit zorgt ervoor dat jullie feest onvergetelijke wordt, zodat jullie en jullie gasten voor 100% kunnen genieten van het feest. Dat is het verschil dat wij maken.

Trouwlocatie met ruime mogelijkheden
De Lindenhof beschikt over meerdere stijlvolle ruimtes die we deels met elkaar kunnen verbinden. Bij mooi weer kunt u gebruik maken van het terras met uitzicht op de prachtige vijver met fontein. Tevens is De Lindenhof een “Huis der Gemeente”. Dit betekent dat ook uw huwelijksvoltrekking mogelijk is op de locatie.

De locatie leent zich bij uitstek voor:

  • Huwelijksceremonies van 10 tot 250 personen
  • Recepties van 50 tot 500 personen
  • Diners van 15 tot 350 personen
  • Huwelijksfeesten van 50 tot 500 personen
  • Ligging & historie

De Lindenhof heeft een rijke geschiedenis en ligt op 10 minuten van Den Haag en Rotterdam. Het monumentale pand bevindt zich aan de vijver van het Agneta Park in Delft. Vanaf het terras heeft u een prachtig uitzicht over de vijver met fontein.

20150715145605_O_8290

Historie De Lindenhof ligt midden in het rustieke, Delftse wijkje dat rond 1880 gebouwd werd voor het personeel van de nabij gelegen Gist- en Spiritusfabrieken. Het monumentale pand diende als cultureel centrum en is gelegen in het Agneta park dat ontworpen is door de bekende architect Zocher (o.a. het Vondelpark in Amsterdam). De Lindenhof dankt zijn plaats op de rijksmonumentenlijst ook aan het interieur; aan de authentieke Toneelzaal en de prachtige muurschilderingen.

Zalen
De Lindenhof beschikt over diverse ruimtes die allemaal met elkaar verbonden kunnen worden. Een combinatie van meerdere ruimtes voor de invulling van uw evenement is hierdoor goed mogelijk, maar ook kleinere gezelschappen kunnen hierdoor uitstekend terecht.

Diner

In De Lindenhof kan stevig gefeest worden met een band of DJ maar om rekening te houden met de omgeving hanteren we een maximum geluidsniveau van 100 decibel.

Klik hier voor meer informatie over deze Monumentale trouwlocatie in Delft