Menu
Vrije tijd

TOP 3: Themafeest in Gelderland of Drenthe

Actief feest organiseren? Een avontuurlijk actie-feest boekt u hier. Wat dacht u van een thema feest vol actie of schieten als bandieten? Party met activiteiten zoals survivalen, steppen, klimmen, .. en nog veel meer boekt u bij onze feestspecialisten.

Bent u op zoek naar een leuk, maar actief groepsuitje voor uw volgende groepsuitje? Wij hebben voor u 3 Toppers op een rijtje gezet voor echte spanning en sensatie. Bekijk nu onze TOP 3 voor uitjes in Drenthe en Gelderland en boek ook zo’n leuk uitje!

1. Abdij-avond in Grand Café La Trappe – Hilarisch groepsuitje!

Abdij-avond in Grand Cafe La Trappe in Westerbork in Drenthe. Voor een gezellige avond uit en een leuk themafeest bent u hier aan het juiste adres.

Hilarisch avondje uit
Een kijkje nemen in de wereld van monniken en nonnen? Dat kan bij ons! Broeder Johannes neemt u mee en laat u via leuke, spannende en verrassende activiteiten zien hoe het er aan toe gaat in het klooster.

Een bijzondere uitstraling
Het geheel is afgestemd op de uitstraling van Abdij de Koningshoeven in BerkelEnschot, waar het enige trappistenbier in Nederland gebrouwen wordt. Het hotel beschikt over 36 kamers, waarvan 8 luxe kamers met o.a. een bubbelbad. Verder zijn er 3 serres, 5 zalen, een prachtige hotelbar en een ruim terras.

2. Langlaufen – Personeelstrip in Oostenrijkse sfeer

Wilt u een actief uitje met Oostenrijkse flair organiseren voor uw personeel? Bij dit bedrijfsuitje legt u een spectaculair parcours af, geniet u van een uitgebreid Oostenrijks buffet en praat u met uw collega’s nog na tijdens de après ski party.

Middag of avond met Oostenrijkse flair – Succes gegarandeerd!
U wordt ontvangen met koffie en apfelstrudel met slagroom in ons sportcafé. Daarna begint u aan het skiparcours met onderdelen als treinski, biatlon, boomstamzagen en nog veel meer. Alle spellen staan garant voor reuzeveel plezier, ongeacht leeftijd en conditie. Onderweg is er een “Gl&uUuml;hweinpauze” ingericht zodat iedereen gesterkt het parcours af kan ronden. Houd er rekening mee dat hier filmopnames van worden gemaakt!!!

Langlaufen

3. All inclusive spooktocht en feestavond in het Wolversveen in Gelderland

Een geweldig spannende spooktocht door het Wolfersveen (Achterhoek). Griezeling zal over uw rug lopen van de momenten dat plots een wolf, heks of zonderling figuur u laat schrikken. Na de tocht wordt het nog super gezellig in het café met een drankje.

Spooktocht door Wolfersveen
Bent u op zoek naar de juiste invulling van uw familiedag, vriendenfeest of personeelsuitje waarbij is gekeken naar maximaal tijd, voor een minimale prijs met een hoog vermaak en plezier gehalte? Dan is de Spooktocht door de omgeving van Wolfersveen van ‘t Wolfershuus een arrangement dat u zeker aan zal spreken. (Dit spannende arrangement is minder geschikt voor hartpatienten en zwangere personen).

Met recreatieve groet,

Linda Brugman
Recreatief.nl