Menu
Trouwen

Trouwen in een wijnfort in Nieuwegein

Wijnfort Jutphaas ligt optimaal in het centrum van Nederland, verscholen in een groene oase te Jutphaas. Het fort beschikt over verschillende ruimtes.

Inrichting en sfeer
De locatie beschikt over verschillende ruimtes: de centrale hal, de reduitkamer, een wijnbar, een keuken en een winkel. Het fort is hiermee heel geschikt voor een bijzondere trouwerij.

In de beslotenheid van het fort is vertrouwelijkheid gegarandeerd.In de zomer van 2013 heeft het fort een grondige renovatie ondergaan, waardoor de binnenkant nu een moderne uitstraling heeft. Doordat de oude details bewaard zijn gebleven, is de historische sfeer van het fort bewaard gebleven.

Ligging en bereikbaarheid
De locatie ligt nabij het oude centrum van Nieuwegein. Het fort wordt omringt door een gracht en ligt daardoor in een mooie groene omgeving. Het fort ligt vlakbij de A12 & A2. Met auto is het dus goed bereikbaar. Voor uw eigen auto is er voldoende gratis parkeergelegenheid in de directe omgeving.

Uiteraard bent u van harte welkom in het Wijnfort in Nieuwegein voor een rondleiding en om alle mogelijkheden en uw culinaire wensen te bespreken met ons.

Een droomhuwelijk?
Dat begint natuurlijk bij een sprookjesachtige locatie. De uitnodigende sfeer, de professionele uitstraling en de schitterende ligging maken het Wachtershuis van Fort Jutphaas tot die unieke trouwlocatie. Een sfeerbepalende omgeving, die uw huwelijk nog meer glans geeft en gegarandeerd tot de verbeelding zal spreken van uw bruiloftsgasten.

Bijzondere trouwlocatie omgeving Utrecht
Met het Wijnfort Jutphaas in Nieuwegein kiest u voor een unieke en bijzondere trouwlocatie in de omgeving van Utrecht. Een centraal in het land gelegen trouwlocatie omgeven door groen in combinatie met water; karakteristieke elementen die het wijnfort biedt en er mede voor zorgdragen dat uw bruiloftsfeest onvergetelijk wordt.
Immers als alle componenten goed in balans zijn, leidt dit tot de perfecte belevenis, waaraan u als bruidspaar en ook uw bruiloftsgasten met plezier zullen terugdenken.

20140425160224_O_13397

Charme van een kasteel
Wij begrijpen dat u voor de meest belangrijkste dag uit uw leven het liefst een sprookjesachtige omgeving kiest. Het Wachtershuis van Fort Jutphaas heeft de charme van een kasteel. Het interieur is uniek, enerzijds een strakke moderne inrichting, anderzijds vindt u er authentieke en sfeervolle elementen waar nog altijd gebruik van wordt gemaakt. De gemoedelijke sfeer en de uitstraling van het interieur creëren een huiselijke ambiance. Kortom een sfeervolle en romantische plek om op uw grote dag te toosten, de bruiloftstaart aan te snijden, te dineren en/of feest te vieren.

Trouwen is al spannend genoeg. Wij denken daarom graag met u mee over de invulling van uw huwelijksdag en hoe wij zorgen uit handen kunnen nemen.

Klik hier voor meer informatie over deze trouwlocatie