Menu
Trouwen

Trouwen in huiselijke sfeer in Twente

Sinds 1881 is Tante Sien een begrip in het Twentse Vasse en omstreken. De locatie begon ooit in het jaar 1700 als een boerentapperij en gedurende anderhalve eeuw ging het bedrijf over van vader op zoon. In 1881 kreeg het een vergunning voor de verkoop van “stercken drank” en werd een gedeelte van de boerderij in gebruik genomen als hotel.

Wie is Tante Sien
Gesina Johanna Wermelink, ook wel tante Sien, leefde van 1875 tot 1935. Samen met haar zus runde zij het hotel en café. Tante Sien stond voornamelijk bekend om het ‘pannekook’n bakk’n’’ (pannenkoeken bakken). Het was geen gemakkelijke vrouw, maar het hotel-café zat altijd vol en kende in de weide omtrek veel bekendheid. In de volksmond werd het etablissement al gauw “Tante Sien” genoemd en deze naam is tot op dag van vandaag in stand gebleven.

Trouwen in Twente
Bij Tante Sien trouwt u in een informele, huiselijke sfeer. De zalen, hotelkamers en het restaurant zijn gevestigd in een typische, authentieke Twentse boerderij. De sfeer van weleer is hier bewaard gebleven, maar wel gecombineerd met moderne voorzieningen, alle benodigde faciliteiten en uiteraard gratis wifi.

De grootste ruimte biedt ruimte aan maximaal 300 personen. Zowel kleinschalige trouwerijen als grote feesten komen in deze huiselijke omgeving uitstekend tot hun recht.

Overnachten
Tante Sien verwelkomt u graag en ook als u gasten heeft die graag na het trouwfeest willen blijven overnachten biedt deze trouwlocatie mogelijkheden. Er zijn 16 sfeervolle gastenkamers, allen voorzien van badkamer en toilet, een ruim balkon, gratis wifi, televisie en telefoon.

Trouwen

Restaurant
Voor een goede kop koffie, een heerlijke lunch of een borrel aan het eind van de dag kunt u terecht in het Grand Café. Er heerst een ongedwongen, gastvrije sfeer waar het heerlijk ontspannen is. In de sfeervolle Bistro worden uiteenlopende gerechten geserveerd, van pannenkoek tot carpaccio. Eén ding hebben ze gemeen: de gerechten worden ambachtelijk en met veel liefde bereid! Onze tip: proef hier de échte, ouderwetse pannenkoek van Tante Sien!

Klik hier voor extra informatie en foto’s voor Trouwen in huiselijke sfeer in Twente