Menu
Trouwen

Trouwen op een landgoed in Gelderland

‘Love is in the air!’ Op de mooiste dag van je leven wil je uiteraard alleen maar genieten! Kasteel De Vanenburg draagt daar aan bij door de schitterende ambiance en goede service.Alle zorgen worden uit handen genomen. De gehele trouwdag kan op Kasteel De Vanenburg plaatsvinden. Dit komt door de diversiteit aan sfeervolle ruimtes en schitterende kasteeltuinen.

Kasteel De Vanenburg is een authentiek 17e eeuws Kasteel in de natuurrijke Veluwe en biedt u een uitgebreid scala aan mogelijkheden. Ook de organisatie van bruiloft en trouwdag kunnen jullie met een gerust hart aan ons team overlaten.In het Kasteel, maar ook in de Oranjerie, het Koetshuis, Klein Vanenburg en Vaeneveldstaete vindt u modern comfort en zijn er vele mogelijkheden.

Huwelijksvoltrekking
Kasteel De Vanenburg is een geautoriseerde trouwlocatie van de gemeente Putten.Het huwelijk kan voltrokken worden in onze authentieke Van Pallandtzaal of in de Oranjerie, bij mooi weer in de theekoepel in de kasteeltuin! Jullie liefdevolle jawoord komt fantastisch tot zijn recht. De stijlvolle locatie draagt daar zeker aan bij.

In de prachtige Oranjerie kunnen jullie terecht voor de kerkelijke inzegening van jullie huwelijk. Detrouwdienst in deze zaal geeft een extra dimensie aan jullie trouwdag. De Oranjerie beschikt ook over een vleugel en pijporgel.

Diner
Het culinaire gedeelte mag niet ontbreken. Prachtig gedekte tafels met fonkelend glaswerk. Jullie huwelijk krijgt een ‘gouden randje’ met een uitgebreid meergangendiner. Dit diner zal geheel op jullie wensen worden afgestemd. Ook zijn er mogelijkheden voor een buffet of luxe barbecue.

Op een rustieke locatie op het landgoed ligt de rijk uitgerustte romantische bruidssuite. Met een queen size bed, luxe badkamer en uitzicht op het landgoed.

Klik hier voor Trouwen op een landgoed in Gelderland.

Met romantische groet,

Lynn Kraaijeveld
Wil je met me trouwen