Menu
Vrije tijd

Vers Inspiratie Platform 2016

Het Vers Inspiratie Platform 2016 (VIP) belooft een inspirerend evenement te worden boordevol verrassend vers, de fijne kneepjes van de versambachten, inspiratiesessies en demonstraties.

Inspiratie en kennisoverdracht met een versbreed karakter
Na een succesvolle eerste editie afgelopen maart, zal de tweede editie een nog ‘versbredere’ insteek krijgen. Met het VIP 2016 willen we de gehele versbranche samen brengen op één evenement. Deze editie zal verder uitgebouwd worden zodat alle versbranches nog meer vertegenwoordigd zijn. Zowel vis, agf, vlees, brood en kaas zullen aanwezig zijn. Zo verzorgt bijvoorbeeld de Vereniging van Keurslager diverse activiteiten op het keurslagerpaviljoen en nodigt al haar leden uit. Ook vindt de Vispiratiedag met diverse masterclasses plaats op de maandag van VIP 2016.

De smaak van morgen
Tijdens het VIP 2016 laten we met het thema ‘Beleef de smaak van morgen’ zien dat de versondernemer al veel in huis heeft. Door middel van verrassende en inspirerende demonstraties en masterclasses wordt de kennis en kwaliteit die een versondernemer heeft benadrukt. We willen laten zien dat uitgaan van je eigen kracht als versspecialist de basis is waar nog veel meer uit te halen valt!

Wie: Versondernemers
Datum: 7 en 8 maart van 10.00 – 19.30 uur
Waar: Berencamperweg 4 in Nijkerk (gratis parkeren)
Kosten VIP gasten: Kaarten à € 100,- per persoon

VIP cards
Uitsluitend met een VIP card heeft u toegang voor een van de dagen van het het VIP 2016. Deze VIP cards (ter waarde van €100,- p.p.) worden verstrekt door de deelnemers (exposanten) of zijn los te koop. Heeft u van ons of van één van de deelnemers een VIP card ontvangen? Dan moet u zich vooraf registreren met de unieke code op de card.

Voor het bestellen van kaarten en aanvullende informatie kunt u terucht op de site van Vers Inspiratie Platform!