Menu
Vrije tijd

Vriendinnenweekend op de Veluwe

Laat jullie verrassen door de prachtige natuur

Willen jullie binnenkort een leuk tripje met de vriendinnen inplannen? Wat dachten jullie dan van het exclusieve vriendinnenweekend op de Veluwe?

Tijdens dit arrangement gaan jullie 4 dagen op pad in de prachtige omgeving van de Veluwe, waarbij jullie in een leuke lodgetent overnachten. Naast de gezellige overnachtingen krijgen jullie ook een 3-gangen diner en kunnen jullie 1x gebruik maken van een hot tob. Om de omgeving beter te kunnen ontdekken, krijgen jullie ook leuke fiets- en wandelroutes.

Genieten op de Veluwe

De Veluwe is een prachtig natuurgebied en zeker een aanrader voor wie van rust houdt. U kunt hier heerlijk fietsen of wandelen en genieten van de zandverstuivingen, de bossen en de heidevelden. Wie geluk heeft spot ook nog dieren als edelherten of wilde zwijnen. Liever ook de cultuur ontdekken? Dat kan! Met het Kröller Müller museum en het openluchtmuseum in de nabije omgeving kunt u hier zeker een bezoek aan brengen. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om samen met uw vriendinnen een dagje te shoppen in de leuke stad Arnhem. Kortom; er is genoeg te beleven!

Willen jullie binnenkort op pad gaan in een mooie rustige omgeving? Ga dan op pad met het Exclusief Vriendinnenweekend midden op de Veluwezoom!

Recreatief.nl