Wat doe jij met Valentijn en Win een Weekendje Veluwe

Wat doe jij met Valentijn en Win een Weekendje Veluwe

Het is weer donderdag en dus tijd voor de nieuwe Recreatief nieuwsbrief. Ook deze week hebben we weer een leuke en vooral informatieve nieuwsbrief samengesteld met daarin leuke uit tips voor de komende weken en maanden.

Naast leuke uit tips die overal in ons land kunnen worden uitgevoerd besteden we deze week extra aandacht aan Valentijnsdag. De dag van de liefde komt steeds dichterbij en de vraag is natuurlijk: Wat ga jij met Valentijn doen? Speciaal daarom hebben we een leuk artikel op onze site staan met daarin een aantal tips die bij deze speciale dag passen.

Ook voor groepen die opzoek zijn naar een gezellig uitje hebben we weer een speciale tip.

Een compleet groepsuitje in Den Bosch waarbij u de dag begint met een workshop Bossche bollen maken en daarna het spel Teamopoly gaat spelen door de bruisende stad Den Bosch!

U gaat naar Den Bosch toe, Zoete Lieve Gerritje…En daar hoort natuurlijk een Bossche bol bij. Die gaat u zelf maken, maar hoe? Monopoly: komt tot leven in het centrum van Den Bosch! Koopt u de Sint Jan voor 4 miljoen of misschien de Markt?

Meer weten over dit groepsuitje in Den Bosch?

facebook-actiedec

In de maand februari hebben we ook weer een speciale Win Actie bedacht. Meedoen was nog nooit zo simpel.

Iedereen die de Recreatief.nl Facebook pagina “Liked” maakt kans op een Weekendje Veluwe in het Golden Tulip Arnhem-Doorwerth Hotel. Speciale acties communiceren we alleen maar via Social Media dus daarom is het ook belangrijk om ons te volgen op Twitter

.