Menu
Algemeen

Win Max Factor producten en Relax op Ameland

Woensdag staat in het teken van de Beauty Nieuwsbrief.

In de Beauty nieuwsbrief vind je iedere week een aantal arrangement tips, redactionele berichten en een leuke win actie. De arrangement tips bestaan deze week uit een Beauty Weekendje Weg op Ameland en Relaxen & Beauty in Twente.

Beauty Weekendje Weg op Ameland
Voor een eiland vakantie hoef je niet ver te reizen: Ons prachtige eigen Ameland is de ideale locatie om heerlijk tot rust te komen. Lekker met z’n tweeën uitwaaien op het strand, in het zand zitten en naar de ontspannende geluiden van de ruisende zee luisteren.

Meer informatie over dit Beauty Weekendje op Ameland

Relaxen & Beauty in Twente
Ontspannen, tot rust komen en genieten in een Twents 4-sterren hotel met een ingebouwd Beauty- en Wellnesscentrum. Eet in het sfeervolle restaurant Moods, ga een dagje uit naar Enschede of verwen jezelf in het Turkse stoombad of de Finse sauna.

Meer informatie over dit Relax en Beauty arrangement in Twente

Met de win actie maak je deze week kans op Max Factor Lipstick & Mascara!shutterstock_39055057
Kijk jij wel eens naar al die prachtige modellen die tijdens modeshows op de catwalk lopen? Het haar, make-up en natuurlijk de kleding zijn allemaal perfect. Vandaag geven we je een aantal tips hoe jij zelf een van de looks van Givenchy kan namaken! En omdat we je hierbij willen helpen, kan je bij Beauty.nl een Max Factor lipstick of een Max Factor mascara winnen!

Meedoen aan de Win actie en kans maken op Max Factor Lipstick & Mascara?

Wist je al dat we ook erg actief zijn op Facebook en Twitter? Speciale acties communiceren we alleen daar !