Menu
Vrije tijd

Win Actie Max Factor & XXL Verwenarrangement

Woensdag staat in het teken van de Beauty Nieuwsbrief. In de Beauty nieuwsbrief vind je iedere week een arrangement tips en een leuke win actie. De arrangement tip van deze week is het XXL Relax Arrangement voor Twee!

XXL Relax Arrangement
sauna samen
Wandel langs een van de mooiste wandelroutes van Nederland, smul van een uitgebreid & luxe High Tea, ontspan in een lekkere sauna en verblijf een weekendje in een bosrijke omgeving.

Meer informatie over dit uitje.

Win Actie Max Factor

max fac head

Ook deze week heeft Beauty.nl weer een Win Actie georganiseerd. De nagellak die je deze week kan winnen is een Max Factor Max Effect in de kleur 22 Coffee Brown. Deze neutrale kleur kan je met alles combineren dus handig voor op je werk of als je je netjes moet kleden! De oogschaduw die je kan winnen is ook van Max Factor en deze heet toepasselijk Over The Ocean. Met deze grijzige en twee blauwtinten ben je helemaal hip: accentkleuren zijn helemaal in de mode dit seizoen!

Doe hier mee aan deze win-actie! Meedoen kan tot a.s. vrijdag 22 februari 2013!

Wist je al dat we ook erg actief zijn op Facebook en Twitter? Speciale acties communiceren we alleen daar! Volg ons daarom op Facebook en op Twitter!