Menu
Algemeen / Yoga

Yoga workshop met een verrukkelijke High Tea

Ben je op zoek naar een spirituele belevenis samen met familie, vrienden of collega’s?! Ontdek nu de ontspannende werking van yoga. Tijdens deze 2 uur durende workshop maak je op een zeer toegankelijke manier kennis met yoga.

Yoga is een weg die je leert om dichter bij uzelf te komen. Het lichaam is daartoe de ingang. Middels de adem die centraal staat in het oefenen, leer je te voelen wat er is. Zo kun je bijvoorbeeld spanning tegen komen die  je vervolgens leert los te laten.

In de workshop wordt een zachte vorm van yoga aangeboden. Naast basis yoga oefeningen is er aandacht voor ontspanning en meditatie. Yoga helpt je bewust te worden en draagt bij tot een ontspannen geest in een ontspannen lichaam.

De High Tea
De traditionele High Tea van Van Buren bestaat uit een Focacciabrood belegd met eigen carpaccio en pesto, Woudbrood belegd met bacon, gerookte kip en kerriemayonaise en een Focacciabrood belegd met Italiaans gemarineerde aubergine en tomaat. Daarnaast krijg je twee heerlijke panini’s; één belegd met parmaham en roomkaas en één belegd met gerookte zalm en kruiden-mayonaise. Om het geheel compleet te maken worden er brownies en muffins bij geserveerd. Bij deze High Tea krijg je een glas verse jus d’orange en twee kopjes thee.

Bij dit arrangement is inbegrepen:

  • Ontvangst op een externe locatie (Loopafstand: 10 – 15 minuten)
  • Workshop Yoga
  • Tijdsduur workshop: 2 uur
  • High Tea bij café Van Buren in Nijmegen


Prijs: € 49,95 p.p.

Variaties binnen dit arrangement zijn tegen een meerprijs te boeken. Dit arrangement is te boeken vanaf 10 personen.

Klik hier voor meer informatie over dit arrangement!