Het bleken van tanden

Het bleken van tanden

Vandaag de dag lijkt het de normaalste zaak van de wereld. Wat in Amerika al jaren de standaard is en zelfs noodzakelijk lijkt, als we naar de sociale acceptatie kijken. Waar hebben we het over? Het bleken van onze tanden. We weten allemaal dat we een tikkeltje ijdel zijn (ja, jij ook hoor!), we kijken elke dag in de spiegel en we hebben verschillende outfits die bij elkaar passen. Het gebit wordt daarbij toch nog vrij vaak vergeten omdat dit (te)veel geld kost, maar is dat nog wel zo?

Waarom tanden bleken?
Het bleken van je tanden geeft je tanden hun natuurlijke witte kleur terug. Het is beter voor je tanden aangezien de grauwe laag verdwijnt. Daarnaast zie je er stralend uit en zal ongetwijfeld je zelfvertrouwen een duwtje in de rug krijgen. IdolWhite is een goed voorbeeld van een betaalbaar bleek product dat je overigens thuis kunt gebruiken. IdolWhite bevat namelijk peroxide en deze stof is niet schadelijk voor het glazuur en wordt ook door tandartsen bij bleek behandelingen gebruikt. De professional in huis halen met een professioneel resultaat zonder al te veel moeite en kosten. Dat kunnen we toch niet aan ons voorbij laten gaan als echte Nederlanders?

Populair
Het is dan ook absoluut niet vreemd dat het bleken van tanden steeds populairder wordt onder de Nederlanders. Het gebit is namelijk een belangrijk onderdeel van ons als mens en van ons als Nederlander. Tanden laten zien dat we blij zijn, dat we ons goed voelen en daarmee laten we zien dat we barsten van het zelfvertrouwen. We willen allemaal gezonde tanden en poetsen daarom dagelijks, flossen na elke maaltijd en het belangrijkste van alles. We willen stralend witte tanden. Tanden bleken, overgewaaid uit de States, wordt dan ook steeds populairder in Nederland. Dit omdat het bleken van tanden steeds goedkoper wordt en gewoon vanuit huis gedaan kan worden.

Als we de experts mogen geloven is IdolWhite waarmee we tegenwoordig onze tanden thuis  kunnen bleken een revolutionair product die een einde maakt aan de enorme uitgave. Een tandarts vraagt namelijk al gauw €250 per behandeling, dan is de keus al snel gemaakt.

Jongeren en idolen
Ook jongeren komen achter de voordelen van het voordelige gebruik van thuis tanden bleken. Wellicht komt deze sterke groei in populariteit onder jongeren door celebrity en Hollywood ster Kim Kardashian. Zij heeft haar naam namelijk verbonden aan IdolWhite en staat volledig achter het product. De cijfers spreken dan ook voor zich, met een stijging in omzet van 600% ten opzichte van 2010. Het is echter wel verstandig om niet onder de 18 gebruik te maken van IdolWhite. (Bron: idol-white.nl)

In showbusiness, waar men gek op witte tanden is, gebruikt men al jaren dergelijke bleekproducten. Zij hebben namelijk geen tijd om naar de tandarts te gaan voor dergelijke behandelingen en doen dit dus thuis of on-the-road. IdolWhite is gemakkelijk in het gebruik, geschikt voor thuis en het is een stuk goedkoper dan een bezoekje aan de tandarts.

Lekker gelezen? Misschien vind je onderstaande berichten ook interessant: