Afslankringen: de ideale ondersteuning bij het afvallen

Afslankringen: de ideale ondersteuning bij het afvallen

Afslanken, een onderwerp waar veel mensen weleens mee te maken hebben gehad en wat soms tot grote frustraties kan leiden. Want wil je een paar kilo kwijt, dan kan dat soms behoorlijk lastig zijn. Diëten genoeg, maar of ze allemaal werken? Als je ooit hebt geprobeerd een paar pondjes kwijt te raken, weet je waarschijnlijk uit ervaring dat diëten niet altijd tot blijvende resultaten leiden. Bij het blijvend afvallen kun je dus wel wat hulp gebruiken. Afslankringen zijn dan ook ideaal om je te helpen je ideale gewicht te bereiken!

Afslankringen
Wat zijn afslankringen? Afslankringen, ook wel afvalringen zijn siliconen ringen die je om je tenen draagt en die dankzij hun werking het lichaam stimuleren en ondersteunen bij het afvallen. De werking berust enerzijds op magneten en anderzijds op acupressuur. De afvalringen zorgen voor een magnetisch veld dat onder andere je stofwisseling en doorbloeding verbetert, de vetverbranding verhoogt en de eetlust vermindert. Daarnaast stimuleren de ringen bepaalde drukpunten onder je voet, die in verbinding staan met de rest van je lichaam. Samen zorgen de teenringen zo voor een gezonder lichaam; je bent meer in balans en kunt daardoor gemakkelijker afvallen.

Gebruik
Het fijne van afslankringen is dat ze helpen bij het afvallen zonder dat je er iets voor hoeft te doen. Natuurlijk is afvallen ook een kwestie van gezond en bewust eten en sporten. Een gezonde leefstijl is immers altijd belangrijk. Gebruik je echter naast die gezonde manier van leven de afvalringen, dan zal het proces van afslanken sneller en gemakkelijker gaan. De teenringen doen het werk zonder dat je er zelf iets van merkt. Bovendien zijn ze bijzonder eenvoudig in gebruik. Je draagt de ringen onder de grote tenen, met de magneten onder de teen in het midden. Vervolgens draag je de ringen minimaal 16 en maximaal 24 uur. Gedurende deze tijd worden de drukpunten onder de teen gemasseerd en gestimuleerd, terwijl jij verder kunt met je dagelijkse bezigheden.

Kortom, de ideale ondersteuning bij het soms lastige proces van afvallen! Je kunt afslankringen in verschillende webshops, zoals www.wezan.nl, vinden.