Fit de zomer in en neem afscheid van die overtollige kilootjes!

Fit de zomer in en neem afscheid van die overtollige kilootjes!

We hebben al een aantal weken kunnen genieten van prachtig zomerweer. Dit betekent dat de zomerjurkjes, bikini’s en slippertjes weer uit de kast komen, maar zit alles nog wel zo lekker en mooi als vorig jaar? Of zijn er een paar kilootjes bijgekomen afgelopen winter die er nodig weer af moeten?

Wat kun je dan het beste doen om dit op korte termijn ook voor elkaar te krijgen. Nou ook voor nu geldt weer:

  1. Let op je voeding. Kies voor gezonde producten met niet al te veel vet en / of koolhydraten. Maar zorg er voor dat je wel regelmatig eet. Je wil niet dat je lichaam in een soort schrik stand komt te staan, omdat het zo weinig voeding binnenkrijgt. Dit kan juist een tegenovergesteld effect hebben. Je wordt dan zelfs zwaarder dan dat je de kilootjes kwijt raakt. Je kunt er ook voor kiezen om bijvoorbeeld een aantal maaltijden te vervangen door maaltijdshakes. Hier zitten de juiste voedingsstoffen in die je iedere dag nodig hebt, maar niet te veel! Je kunt deze producten bestellen op Orangefit zij hebben een breed scala aan producten voor diverse voedingsprogramma’s
  2. Voldoende beweging. Ook hier komen we helaas niet onder uit wanneer we willen afvallen. Beweging en sport zijn heel belangrijk. Je lichaam verbrand op deze manier veel makkelijker vet. Ook kun je met sport gemakkelijker bepaalde zones aanpakken. Dit is met voeding iets minder goed te doen.

Wacht niet tot morgen maar start vandaag nog met afvallen. Je zult merken dat je je deze zomer fitter en gelukkiger voelt!