Beauty blunders waar mannen op afknappen!

Beauty blunders waar mannen op afknappen!

Voor het geval je meer druk wilt voelen op je eerste date, delen wij vandaag met je de beauty blunders waar mannen het meest op afknappen. Het onderzoek is verricht onder 2000 mannen. Benieuwd naar de uitkomsten? Lees snel de resultaten in dit artikel!

De nummer 1 en 2!
De echte nummer 1 afknapper voor mannen zijn gele tanden. Liefst 60 procent van de mannen vindt dit niet aantrekkelijk en een afknapper, waardoor hij haar niet mee uit zou nemen op een 2e date. 52 Procent van de mannen gaf aan dat ze vieze nagels ook verschrikkelijk vinden, de 2e plek dus.

En nu de hele lijst
Natuurlijk vraag je je nu af wat de hele lijst is en dus de top 10 van de grootste afknappers van mannen. Nou dit is dan de lijst: gele tanden, vieze nagels, acne (38%), haar op ongewenste plekken (1 op de 3), gele nagels, kleffe (zweterige) handen, klovende lippen, ouderdomsvlekken en oude handen die rimpelig zijn.

Negeer deze lijst maar dames. Zorg er gewoon voor dat je tanden en handen schoon zijn en ga met iemand op date die innerlijk belangrijker vindt dan het uiterlijk.