Wat mannen denken tijdens een blind date

Wat mannen denken tijdens een blind date

Het maakt niet uit hoe kalm en relaxed een man eruit ziet tijdens een blind date. In dit artikel deel ik met jullie bepaalde gedachtes die door elke man heen gaan, wanneer ze op een blind date zijn.

1. “Wat als ik word vermoord?”
Hier denkt iedereen wel eigenlijk aan. Wat als diegene zich anders voordoet en eigenlijk een heel ander persoon is? Wat als ze gewoon een moordenaar zijn? Wat als er plotseling twee vrouwen komen en mij ontvoeren en mij dan vermoorden in mijn slaap?

2. “Wat als ze mijn kwaadaardige tweeling is?”
In dit geval is vermoord worden wel een betere optie, dan drie uur lang met iemand zitten opgescheept op een blind date, waar je niets mee gemeenschappelijks hebt. Een date vanuit hel, waarbij twee mensen elkaar al direct haten.

3. “Ik hoop dat ik indruk op haar kan maken.”
Mannen houden ervan om indruk te maken op vrouwen. Vooral wanneer jullie elkaar net leren kennen. Tijdens een blind date denk een man daar ook aan. “Misschien valt de ober en kan ik snel en perfect de drankjes opvangen, waardoor er niks valt.” “Misschien red ik wel een baby of sla ik een man in z’n gezicht.” Als hij maar indruk op je kan maken.

4. “Wat als ik niet weet wie ze is?”
Tja, tijdens een blind date weet je ook niet hoe de ander eruit ziet. Het is daarom ook best ongemakkelijk om zomaar op iemand af te stappen en te vragen: “Ben jij, eh, kom jij ook voor de blind date?” Mannen zijn bang om daar een beetje doelloos en onzeker te staan en te zoeken naar die ene vrouw.

5. “Wat als ze niet eens komt opdagen?”
Dit vragen wij vrouwen ons eigenlijk ook wel af tijdens een blind date. Maar mannen zijn er wel meer onzeker over en zullen de volgende keer niet meer zo snel weer ‘ja’ zeggen tegen een blind date.

6. “Wat als ze de restaurant keuze helemaal niets vindt?”
Wanneer de man de keuze heeft gemaakt voor een bepaalde restaurant, maakt hij zich degelijk wel zorgen over wat jij ervan vindt. Ben je ooit naar een restaurant geweest waar je het uiteindelijk echt verschrikkelijk vond, waardoor je ook de persoon die het restaurant heeft uitgekozen ook opeens haat? Er ligt dus veel druk op mannen bij het kiezen van de juiste restaurant voor de vrouw.

7. “Hoeveel drankjes zal ik nemen?”
Dit is een ware dilemma wanneer het neerkomt op blind dates. Neem ik één of twee drankjes? Of zal ik gewoon denken “wat maakt het uit!” en er zes nemen en maar hopen dat zij ook houdt van drinken? Ook vrouwen denken hieraan, niet waar?

8. “Wat als mijn bankpas het ineens niet meer doet?”
Dit is misschien wel het meest ongemakkelijke wat een man kan overkomen op een blind date. De pinpas die uit het niets het niet meer doet.