Menu
Algemeen

Dubbele horror

Het is weer zover, vrijdag de 13de … En dan wordt het dit jaar weer net iets erger, want volgende maand is het ook weer vrijdag de 13de…! We hebben hier 13 verhalen voor je, waaruit blijkt dat het toch veel erger kan!

13. Een bus conducteur heeft een reeks van ongeluk gehad.
Een aantal van zijn tegenslagen waren dat hij: werd ontslagen, viel in een rivier, crashte een motor en liep dwars door een glazen deur.
Dus zoals je misschien goed kan begrijpen, blijft hij elke vrijdag de 13de lekker in bed liggen.

12. Het begon met een hond.
Betty, was op vrijdag de 13de van haar ladder gevallen, terwijl er direct daarna de dakgoot instortte die op haar hoofd terecht kwam en zij opgenomen in het ziekenhuis werd. En dit begon allemaal doordat haar man een stok (hij was met de hond aan het spelen) tegen haar gezicht aan gooide.

11. Een niet zo’n gelukkig einde.
Een huwelijk van €250.000,- kan beter niet op vrijdag de 13de worden gehouden… Slechts drie weken na hun huwelijk gingen ze alweer uit elkaar.

10. Zelfs in bed kan je ongeluk niet vermijden.
Vrijdag 13 augustus 1976 was een bijzonder ongelukkige dag voor Max.
Na gekozen te hebben voor dag in bed om het ongeluk te vermijden, stortte toch nog de vloer van zijn flatgebouw in elkaar en viel hij zes verdiepingen naar beneden, waarbij hij overleed.

9. De ongelukkigste dag van hun leven?
Ook weer een huwelijk op vrijdag de 13de.
Het begon allemaal met een zwerm van wespen, die de gasten aanvielen. De tante van de bruid, sloeg een dure camera kapot, terwijl ze bezig was een wesp te vermoorden. En toen de bruid eindelijk opdook, vloog een wesp in haar jurk waardoor ze een paniekaanval kreeg.
Na de ceremonie, hadden ze twee minibussen geboekt om de gasten te vervoeren naar de receptie, maar die kwamen nooit opdagen. En als kers op de taart, raakte het stel hun trouwvideo kwijt.

8. Honger zorgt voor drastische maatregelen.
Dit verhaal ken je misschien wel, hij is namelijk verfilmd: Alive (1992).
Het was vrijdag 13 oktober 1972, wanneer een vliegtuig met het Uruguayaanse rugbyteam crashte op weg van Montevideo naar Santiago, Chili. Twee maanden later vonden de reddingswerkers 14 overlevenden. Hoe ze het hadden overleefd? Ze hebben het vlees van de 31 overleden bemanningsleden en passagiers opgegeten.

7. Een gasoven…
Robert besloot op vrijdag de 13de zelfmoord te plegen. Dit wou hij doen d.m.v. zijn hoofd in een gasoven te stoppen.
Maar in Groot-Brittannië zijn ze verhuisd van dodelijke- naar minder gevaarlijk gas. Dus dit had weinig effect. Totdat hij besloot om een aansteken te gebruiken, hij knipte hem aan en dit veroorzaakte een explosie.
Robert heeft het overleefd, maar zijn actie zorgde ervoor dat zijn moeder en een politieman gewond raakte, plus een boete van €35.000,-

6. Pech met auto’s.
John’s dag begon toen de tank van zijn auto leeg was. Hij kreeg een lift van een aardige politieman, wiens auto kapot ging toen ze bij de garage aankwamen. John keerde terug naar zijn auto met benzine, kreeg hem aan de praat, maar verloor zijn wiel zodra hij de bocht in ging. Hij besloot toch maar om de bus naar huis te nemen, maar onderweg ging hij ook al kapot.
Om toch thuis te komen heeft hij de rest van zijn reis gelopen. En toen hij bijna thuis was bedacht hij zich dat zijn sleutels nog in de auto lagen. Dus na een lift geregeld te hebben, kwam hij bij de plek van zijn auto aan, maar de auto was verdwenen.

5. Een slechte keuze voor een kostuum.
Na het ontvangen van een melding, van een man die door het centrum liep met een kettingzaag, kwam de politie gelijk in actie. Wat bleek, het was gewoon een feestganger die gekozen had om zich te verkleden als Jason uit de Friday 13th films.

4. Sneeuw.
Op vrijdag 13 oktober 2006, viel 36 centimeter sneeuw op straat in New York. De daaropvolgende chaos koste drie levens en leverde €130.000.000,- euro schade op.

3. “Getting high”.
Op 13 september 1996 stierf zanger Tupac Shakur aan de wonden die hij had opgelopen bij een schietpartij.
Na zijn crematie, hebben de leden van zijn groep, zijn as met marihuana gemengd en opgerookt.

2. Niemand “Saw” het gebeuren.
Toen de nieuwste SAW-film in première ging op een vrijdag de 13de, had niemand verwacht dat de vloek van de dag bij hun zou toe slaan. Want de première ging uiteindelijk niet door vanwege technische problemen.

1. De “winnaar”.
Deze man telt gelijk mee als de man met het meeste ongeluk, nadat zijn auto 5 keer op één dag was gestolen. Zijn tv was geëxplodeerd en had €4000,- gewonnen in een loterij, maar dat lot had hij in zijn broek gedaan en die raakte in de wasmachine…