Duo beautydag aanbieding – Samen genieten en ontspannen

Duo beautydag aanbieding – Samen genieten en ontspannen

Samen genieten van een heerlijke wellness en beautydag met een gezichtsbehandeling, ontspannende massages, pakking en zonnebank. Kom even lekker samen tot rust en u kunt er weer helemaal tegen aan na deze verwendag.

Prachtig gelegen aan het Havendiep in Lelystad, ligt het moderne Wellness Centre AestaS, wat in het Latijn zomer betekend. Dit gevoel van welbehagen en ontspanning willen wij u bij AestaS geven.

Het buitenbad is groen omheind zodat u bij mooi weer streeploos kunt zonnen. Het terras is omgeven door wuivend riet. Maar ook bij minder weer zult u absoluut genieten van een geweldige dag op hoog niveau!In ons sfeervolle restaurant vindt u een bar en een relaxruimte. U kunt gezellig onderuit zitten in onze zithoek of aan tafeltjes een hapje eten.

Het programma van deze dag, die u samen met uw partner, vriend of vriendin beleeft, begint met een gastvrij welkom met een kopje koffie of thee en iets lekkers. Aansluitend krijgt u een rondleiding van onze gastvrouw. Tussen de behandelingen door kunt u onbeperkt gebruik maken van alle sauna- en zwemfaciliteiten, waarbij douchegel, shampoo en scrubzout tot uw beschikking staan.

Meer weten over deze Duo Beauty Aanbieding