Een elektrische mamafiets? Ja!

Een elektrische mamafiets? Ja!

Als moderne mama heb je het druk zat en is een veel gehoord begin van een zin: “even snel..” Een elektrische moederfiets geeft je net dat beetje extra comfort waardoor jouw dagelijkse leven net wat makkelijker kan verlopen. Hoe dat kan? Dat lees je in deze blog!

Gemak en plezier
Vaak is moeder zijn een tijd van heel veel regelen, haastten, nog snel even dit en dat en tussendoor natuurlijk genieten. Een elektrische mamafiets kan dan een uitkomst zijn. Zo ben je minder geneigd om even snel de auto te pakken maar in plaats daarvan een beetje quality time terug te nemen. Je geniet samen met je kleine van de fiets en de wereld om jullie heen en jullie snuiven zo ook nog een beetje gezonden buitenlucht naar binnen. Bovendien word het combineren van taken dan nog nét dat beetje makkelijker want je boodschappen neem je natuurlijk ook gemakkelijk mee. En wat ook ideaal is dat je vaak toch net dat beetje meer tijdswinst hebt en dagelijks de file over kunt slaan. Want dat is misschien nog wel het grootste voordeel! Niet meer stilstaan op de snelweg of in het dorp, maar gewoon comfortabel van a naar b!

Voordelen van de elektrische mamafiets
Buiten het overduidelijke voordelen van ondersteuning tijdens het fietsen zijn er meer voordelen van de mamafiets. Zo heb je meer ruimte tussen het zadel en het stuur zodat een voorzitje goed past. Een goede en functionele mamafiets heeft ook een tweepootstandaard. Dit is erg praktisch, alhoewel het in het begin soms even wennen is. Zeker als je je kind van het achterzitje af moet tillen is het fijn als je fiets goed stabiel stilstaat en de tweepootstandaard is hier een fantastisch hulpmiddel bij.  Ook een stuurslot is fijn. Hierdoor blijft de fiets stabiel stilstaan en is de kans op omvallen nihil.

Samen op pad
En dan nu naar het leukste deel van dit type fiets en dat is samen op pad. Want het blijft misschien wel het allermooiste gezicht. Je kind wat de wereld samen met jou leert ontdekken. Met de fiets kun je gemakkelijk op pad en heb jij energie over om samen te genieten.
Even naar de kinderboerderij, samen naar de peuterspeelzaal of een boodschapje doen. Met een stukje ondersteuning gaat dit je allemaal net dat beetje makkelijker af. En je kleine? Die kan lekker in slaap vallen tegen een slaaprol als hij helemaal uitgeteld is van alle nieuwe indrukken.