Fabulous Women

Fabulous Women

Fabulous Women is een trendy event speciaal voor en door Fabulous Women, die het verdienen om eens de tijd voor zichzelf te nemen. Me-time! Dat is waar het om draait deze dag, een dag speciaal voor Fabulous Women, zonder verplichtingen & vooral genieten.

Daarnaast zijn er veel Fabulous Women die Fabulous werk doen op het gebied van Beauty, Lifestyle, Culinair & Fashion. Op hèt vrouwen evenement Fabulous Women worden deze twee groepen samen gebracht en zullen er tevens bekende bedrijven hun nieuwste trends promoten.

Doelgroep
Fabulous Women is speciaal bedoeld voor de hippe, trendy vrouw van nu. Zij is stoer, maar ook chic en elegant. Ze staat midden in het leven en kan het leven aan. Soms echter vergeet zij door haar verplichtingen zichzelf weleens. Kortom, het event Fabulous Women is voor Fabulous Women die het verdienen om zichzelf eens op de eerste plaats te zetten.

Beleving
De vrouw van nu vindt bij Fabulous Women de laatste trends en doet inspiratie op bij de spectaculaire shows, workshops en demonstraties. Naast uitgebreid shoppen kan zij zich op het gebied van beauty ook ter plaatse heerlijk laten verwennen. Het is dus een beleving voor Fabulous Women die heerlijk kunnen genieten van een dagje uit.

Locatie
Omdat Fabulous Women elegant, chic maar ook stoer zijn, hebben we de perfecte locatie gevonden in Loods 3 voor de eerste editie. Deze locatie ligt op het Norfolk terrein en heeft een industrieel karakter, oogt stoer door de haven waar de loods aan gelegen is maar ook helpen de steigerhouten meubels en de betonnen vloer hier aan mee. De chic uitziende bar, het prachtige terras en de huiscateraar Mood4Food die hier een goede en (h)eerlijke catering verzorgt en het vrij parkeren maken de locatie Fabulous!

Door wie?
Mijn naam is Sifa Knaven Mitat, ik ben een werkende vrouw, moeder van 2 kinderen, heb een lieve man en een groot sociaal netwerk met veel lieve vrienden & vriendinnen. Dit klinkt natuurlijk als het perfecte plaatje & dat is ook zeker zo! Maar alles wat mooi is, vereist onderhoud…..Naast het huishouden, het geven van aandacht en liefde voor mijn kinderen, deadlines behalen op mijn werk, een toegewijde vrouw zijn voor mijn man en ook nog tijd investeren in mijn sociale netwerk vergeet ik soms toch nog wel eens iemand…….mezelf! Daarom bedacht
ik het vrouwen event Fabulous Women, iedere vrouw verdient het toch om eens lekker in de watten gelegd te worden en eens tijd voor zichzelf te nemen?

Kaarten bestellen 
Alle Fabulous Women kunnen kaarten bestellen via de website www.fabulouswomen.nl en via de facebookpagina van Fabulous Women. Kaarten zijn € 15,- per stuk (inclusief glaasje bubbels & goedgevulde goodiebag).