Menu
Lifestyle

Een bloemenverrassing

Facebook is leuk. Je kunt er zo’n beetje volgen wat al je vrienden doen en daarbij maakt het helemaal niet uit of ze om de hoek wonen of een paar honderd kilometer verderop. Als iemand jarig is, krijg je dat altijd op je tijdbalk te zien en daar begint het dilemma. Sommige mensen wonen te ver om persoonlijk een cadeautje langs te brengen.

Gelukkig zijn er websites als Yoursurprise, waar je cadeautjes kunt uitzoeken om te laten bezorgen. Een van de dingen die je er kunt laten doen, is bloemen bezorgen. En dan niet zomaar een bosje, maar echt mooie boeketten in allerlei kleuren en met verschillende thema’s. Zo kun je jarige vrienden verrassen die net iets te ver weg wonen om even op te zoeken. Je kunt via Yoursurprise trouwens niet alleen in Nederland, maar ook in België bloemen bezorgen.

Ben je niet zo van de traditionele boeketten, dan hebben ze bij Yoursurprise een grappige variant. Brievenbusrozen komen, zoals de naam al zegt, gewoon door de brievenbus binnen. Een plat pakje, waaruit heel onverwacht een echte bos rozen te voorschijn komt.

Bloemen bezorgen is een goede oplossing om je vrienden van een afstand blij te maken met een leuke verrassing. En niet alleen je vrienden worden er blij van, je krijgt zelf ook een goed humeur van een geslaagd cadeautje.