Menu
Mode

Fashion met de feestdagen: de ideale gelegenheid of een rampscenario?

Het kerstdiner met de hele familie, de winterse kerstmarkt met broer en zus en de Nieuwjaarsborrel op het werk. Zomaar wat gelegenheden die net even wat meer aandacht voor de outfit vereisen. Maar hoe pak je zoiets aan? En is dit de ideale gelegenheid voor een nieuwe kerstoutfit of trek je de kledingkast open? Wij geven je tips om de dagen te vullen en de portemonnee vol te houden!

Groen en rood is echt een no-go
Maar dit hoort toch bij kerst? Voor een kerstboom of –man is dit helemaal de goede outfit. Maar voor een fashionable, moderne vrouw als jij toch zeker niet? Ga dit jaar daarom voor de donkere kleuren. Mis je toch de rode tint, voeg dan een donkerrode accessoire toe. Succes gegarandeerd!

De tomboy look is helemaal in, zelfs voor de feestdagen!
Je herkent het vast wel: Victoria Beckham en Kristen Stewart gebruiken deze truc regelmatig. Als vrouw kun je tegenwoordig in een mannenpak de straat op! Let wel: voor de vrouwelijke details is het belangrijk om een paar aanpassingen te doen. Koop bijvoorbeeld een lingerie bodysuit, trek pumps aan of ga voor de stoerdere look en durf het aan met platte schoenen.

Heb lef, overdrijf en pak het groot aan!
Dit jaar kan alles en niets is too much. Pak die 12 cm hoge hakken uit de kast, neem die geweldige avondjurk mee uit de winkel en scoor een chique winterjas voor de final touch.

Goud en zilver kunnen maar één keer in het jaar: maak er gebruik van!
Je weet wel, die prachtige schoenen die je eigenlijk nooit draagt omdat ze zilver zijn? Now’s the time! Grijp ze uit de kast, trek ze aan en laat iedereen maar staren. Jij hebt zilveren pumps aan!

Last but definitely not least: wie mooi wil zijn, moet pijn lijden.
Die zilveren, 12 cm hoge pumps zijn prachtig, maar zitten natuurlijk lang niet zo lekker als je fijne, afgetrapte sneakers. Ook die mooie jurk met de strakke taille zul je na een paar uur met heel je hart verafschuwen. Maar is het dat niet helemaal waard als jij de mooiste bent in de zaal? Dat vinden wij dus ook.