Fotoalbum

Fotoalbum

Tegenwoordig verdwijnen de foto’s van onze bijzondere momenten maar al te vaak op een harde schijf of ergens op je telefoon. Hier is wel een risico aan verbonden. Zodra je telefoon stuk gaat ben je je foto’s ook kwijt! Een mooi fotoalbum laten maken van je speciale herinneringen is niet alleen leuk, maar geeft je ook iets om op terug te kijken wanneer je daar zin in hebt. Yoursurprise biedt een zeer breed aanbod albums aan in verschillende soorten en formaten. Ga jij ook aan de slag met het maken van je eigen album? Ze maken het je makkelijk met onze website, waarop je jouw ontwerp 30 dagen kunt bewaren. Je hoeft je fotoalbum dus niet in 1 keer te maken en dat is wel zo prettig!

Kies je voor een fotoalbum met een staand ontwerp, een liggend ontwerp of wil je liever een album met een zachte kaft? Het kan allemaal bij Yoursurprise. En om de prijs hoef je het niet te laten! Maak je eigen album met een bepaald thema (bijvoorbeeld een vakantie, een jubileum of een trouwdag), of kies juist voor een selectie foto’s van een bepaald jaar! Bij het ontwerpen van je album kun je tevens kiezen uit leuke thema’s en kaders om toe te voegen aan je ontwerp. Uiteraard biedt Yoursurprise meer foto-artikelen dus je kunt je favoriete foto ook op een mok, kussenhoes of ander artikel laten afdrukken.

Geef een zelf ontworpen fotoalbum cadeau of maak er eentje voor jezelf! Je kunt nu aan de slag op de Yoursurprise website en zij sturen na afronding van je bestelling het album direct naar je toe!

Lekker gelezen? Misschien vind je onderstaande berichten ook interessant: