Menu
Lifestyle

T shirt bedrukken

Een origineel t shirt met een zelf ontworpen opdruk is niet alleen leuk om zelf te dragen, het is ook een leuk cadeau om iemand mee te verrassen! Bij Yoursurprise laat je je eigen t shirt bedrukken op de manier die jij wilt! Zij bieden een heel ruim aanbod verschillende t shirts voor zowel heren, dames als kids, uiteraard in verschillende kleuren.

Op de website vindt je een handige ontwerptool waarmee je binnen no-time je eigen ontwerp op je t shirt zet!

Kies je eigen thema
Wil je je eigen t shirt bedrukken? Op de Yoursurprise site vindt je een ruim aantal thema’s. Zo kun je bijvoorbeeld een afbeelding of tekst selecteren voor een jarige, een jubilaris of de computerfreak in je kennissenkring. Je kunt natuurlijk ook echt voor je eigen ontwerp gaan! Natuurlijk kun je ook een groter aantal t shirts bedrukken voor bijvoorbeeld je sportclub, vrijgezellenavond of een feestje. Laat je creativiteit de vrije loop en ontwerp dat ene shirt dat je altijd al hebt willen hebben, maar nergens kunt vinden.

Kies je eigen shirt
Draag je graag een v-hals of heb je liever een shirt in een slimfit uitvoering? Yoursurprise heeft alle mogelijke shirts in het assortiment om te laten bedrukken. Laat jouw favoriete soort t shirt bedrukken als cadeau voor een geliefde of jubilerende collega. Of maak je eigen serie t shirts als kerstcadeau voor een familielid. Zo geef je een verrassende draai aan het cadeau geven van kleding! Een zelf gemaakt cadeau is altijd het leukste cadeau. Laat nu een t shirt bedrukken bij Yoursurprise!