Goede voornemens voor 2018? Wat dacht je van een nieuw interieur!

Goede voornemens voor 2018? Wat dacht je van een nieuw interieur!

Al jaren dezelfde inrichting in huis? Wordt dan niet eens tijd voor een frisse wind door de woonkamer? Dan is het nieuwe jaar wellicht een goed moment om de woonkamer eens helemaal om te gooien. Uit onderzoek is gebleken dat de inrichting van je huis voor een deel je gevoel en humeur bepaald. Dus belangrijk dat je je happy voelt met de stijl van je woonkamer en eigenlijk van het gehele huis.

Daarnaast is het natuurlijk ook belangrijk dat de bank of stoelen die je in de woonkamer hebt staan nog goed zitten. Je brengt vaak de nodige uurtjes door op je meubilair en je wilt voorkomen dat je rugklachten of andere pijntjes krijgt door een niet goed zittende stoel.

Maar dan de grote vraag? Welke stijl past bij jou en waar wordt je happy van. Een goed advies is maak een moodboard. Knip uit diverse tijdschriften meubels uit waar je blij van wordt en ook de kleuren die je aanspreken. Vaak krijg je hierdoor een duidelijk beeld wat jouw stijl is en met dit moodboard kun je dan gaan shoppen. Dit kan natuurlijk op de bekende meubelboulevards, maar je kunt ook heel gemakkelijk online je interieur bij elkaar shoppen. Inspiratie nodig? Neem een kijkje op Homingxl.nl en ga met een happy gevoel 2018 in!