Tijd voor een nieuwe inrichting

Tijd voor een nieuwe inrichting

Ben je je huidige inrichting helemaal zat en is het tijd voor een frisse voorjaarswind door de woonkamer? Dan hebben wij een aantal trends voor u op een rijtje gezet.

Zo zien we steeds vaker dat mensen kiezen voor Ovale EettafelNa jarenlang rond en vervolgens rechthoekig, is nu de ovale tafel in opkomst. Net even iets minder strak en formeel dan een rechthoekige tafel door de afgestompte hoeken, maar juist daardoor kunnen er veel mensen aanschuiven. Bij Table du Sud vindt u voor ieder interieur een prachtige ovale tafel met een bladdikte van 4 of 5 centimeter massief Frans eikenhout. De afwerking, het onderstel en de afmetingen bepaalt u helemaal zelf.

Ook qua eetkamerstoelen is er van alles mogelijk. We zien ook dat mensen steeds vaker kiezen voor een aantal verschillende stoelen en ook voor een bank. Vaak worden er verschillende stijlen met elkaar gecombineerd.

Voor de bank is de hoekbank ook nog steeds erg populair. Wel kiezen we vaak voor wat gewaagdere kleuren zoals bijvoorbeeld de modekleur okergeel.

Het fijne is dat tegenwoordig bijna alles kan en mag. Dus leef je lekker uit en kies voor het interieur waar jij je het lekkerst bij voelt.