De beautygeheimen van onze lezeressen!

De beautygeheimen van onze lezeressen!

Wij leren ook van de lezeressen van Beauty.nl! Toen we een oproepje plaatsten op onze facebookpagina met het verzoek om jouw ultieme beautygeheim met ons te delen kregen we dan ook veel handige tips binnen. Hier volgt een overzichtje:

1. Een keer per week goed scrubben
Een goede scrub verwijdert je dode huidcellen en zorgt ervoor dat je huid weer lekker glad aanvoelt. Je kunt vele soorten scrubs halen bij de drogist, maar je kunt vaak ook een speciale scrubhandschoen kopen die je gebruikt in combinatie met hammam.

2. Puur natuur
Het dragen van weinig tot geen make up zorgt er ook voor dat je puur natuur mooi kan zijn! Less is more! Gebruik geen producten die schadelijk zijn voor je huid, maar kies voor een natuurlijke basis. Het dichtsmeren van je huid zorgt ervoor dat de huid niet kan ademen, hierdoor kunnen puistjes ontstaan.

3. De binnenkant van je lichaam
Voldoende nachtrust,veel water en groene thee drinken, sporten, stressvrij blijven, geen alcohol, niet roken, weinig vet en suiker. Dan heb je bijna geen aanvulling nodig voor pure schoonheid, als je goed voelt straal je dat uit en heb je verder niets nodig.  Kies voor 3x R Rust, Regelmaat en Reinheid. 

4. Tijd voor jezelf
Las een keer per week heerlijk dagje voor jezelf in. Ga lekker in bad, maskertje op, kaarsjes aan, massage! Na zo’n dagje kun je er weer helemaal tegen aan. Wil je een keer helemaal in de watten gelegd worden? Kijk ook bij ons aanbod arrangementen en trakteer jezelf op een heerlijke beautydag in een Wellnesscentre.

5. Verwen je haren 
Zet een keer in de twee weken je haar in de olijfolie met citroen. Laat het een uurtje intrekken en je hebt mooi zacht haar. Gebruik verder altijd een shampoo die geschikt is voor jouw haartype. Elke type haar vraagt om eigen verzorgingsproducten.

Heb jij nog meer beautytips? Deel ze op onze facebookpagina of stuur ze naar sietske@beauty.nl en wie weet lees je ze hier binnenkort terug!