Het geheim naar een gezond en vitaal leven

Het geheim naar een gezond en vitaal leven

Ieder mens bestaat voor ongeveer 70% uit water. Doordat alle vitale processen in het lichaam veel water verbruiken, dient de vochtbalans dagelijks te worden aangevuld.  Er is een verhaal bekend van een groepje bergbewoners in Oostenrijk, die hun leven lang alkalisch gletsjerwater dronken en die allemaal gezond een zeer hoge leeftijd bereikten..

Ontgiften van het lichaam
Alkalisch water is geïoniseerd water waar de zure elementen zijn uitgeleid. Uit wereldwijd onderzoek is gebleken dat alkalisch water of basisch water een grote bijdrage kan leveren aan het ontgiften van het lichaam. Dit water helpt zodoende preventief tegen huiduitslag, slapeloosheid, darmklachten,  hart- en vaatziekten, jicht en reuma. Alkalisch water levert een overvloed aan elektronen die helpt het lichaam zuurstofrijk te maken en cellulaire schade te voorkomen.

Schadelijke stoffen
Het afvoeren van schadelijke stoffen lukt namelijk nooit optimaal waardoor het lichaam veel schadelijke zuren opslaat. Kangen Water (alkalisch water) zorgt ervoor dat je lichaam in staat is alle schadelijke stoffen af te voeren en meer energie uit je voeding te halen. Wanneer je alkalisch water drinkt, kun je energieker zijn, er beter uitzien en in betere gezondheid ouder worden. De heilzame werking van gletsjer- en bronwater is al jaren algemeen bekend. Met een in Japan als medisch erkende Kangen Water Machine, heb je levenslang je eigen gletsjerwater uit de kraan. In dit apparaat wordt leidingwater door middel van een elektrolyseproces gescheiden in zuur en basisch (=alkalisch) water.

Meer informatie is te vinden op: www.alkalisch-water.nl