Menu
Familie / Kids

Hip kinderspeelgoed!

Niet zomaar speelgoed. Hip speelgoed! Wat wordt hieronder verstaan en is dit wel echt nodig?

Het nut van spelen
Kinderen hebben een grote behoefte om te spelen en creatief bezig te zijn. De ontwikkeling van jouw kleintje(s) heeft er baat bij als er speelgoed in de buurt is. We weten dat het goed is voor de hersenontwikkeling. Bovendien kunnen zij zichzelf daarmee vermaken en heb jij als ouder daar ook nog eens baat bij.

Hoe hipper, hoe beter!
Zoals met kleding signalen worden uitgezonden naar de buitenwereld heeft het speelgoed onder kinderen eenzelfde functie: met het speelgoed maken zij vaak snel contact met andere kinderen. Hoe hipper het speelgoed, hoe eerder de aandacht van andere kindjes wordt getrokken. Als jouw kind op school komt met een Skippy Koe of met brandweerman Sam speelgoed dan is dat gegarandeerd een succes. De Skippy Koe draagt bij aan de beweging omdat op de gezellig gekleurde koeien heen en weer te wiegen is. Het brandweerman Sam speelgoed is vooral voor jongens en hiermee zullen heel wat creatieve vuurtjes worden geblust.

Gemakkelijk in huis te halen
Met kinderen de speelgoedzaak in gaan levert nogal eens problemen op. Kinderen worden blootgesteld aan een luilekkerland en willen eigenlijk bijna alles wel hebben. Als je je deze drukte niet op de hals wilt halen dan zou het een goed idee kunnen zijn om het speelgoed online te bestellen, gewoon vanuit de luie stoel. Lobbes.nl is de webwinkel waar dit gemakkelijk gedaan kan worden. Er is een uitgebreid assortiment speelgoed en leren, genieten en ontwikkelen zijn belangrijk bij hen. Vergeet de zoektocht in de stad en bestel hier online voor jouw kind(eren). Met hip speelgoed zit je toch altijd geramd!