Menu
Kids

Het leukste kinderspeelgoed!

Ben je op zoek naar speelgoed dat je kindjes tijdens weekends en vakanties uren kan bezighouden? Playmobil is een prima keuze!

Het begint meestal met een paar kleine doosjes uit De City Action reeks. Dat is direct een schot in de roos. De ‘oude’ Playmobil waar papa en mama nog mee speelden, komt dan van de zolder. Nog meer plezier. En dan begint Playmobil ook op de wenslijstjes voor Sinterklaas en verjaardag te komen. Jongens zijn meestal bijzonder fan van Playmobil Politie. Daar maken ze heel de Playmobil stad mee onveilig. Is het omdat het een grote jongensdroom is om later politieman te worden? Misschien, maar de politiemannetjes blijken ook erg in trek bij de girls. De kern van alle politie avonturen is natuurlijk hét politiekantoor met alarmsysteem. En net daar zit misschien wel de verborgen verleider voor de moderne kindjes. In de Playmobil Politiereeks zitten namelijk veel spannende geluidjes en lichtjes verborgen. Het alarm van het politiebureau, het zwaailicht op de politiemotor, het karakteristiek geluid van de interventie truck, … Mama’s en papa’s moeten wel tegen wat herrie kunnen! En aangezien Playmobil populair is bij heel wat kinderen, dat is handig wanneer je een geschenkje voor een verjaardagspartijtje moet kopen. De kleinere doosjes, bijvoorbeeld de motor agent met zwaailicht of het arrestatie team, zijn ideale presentjes. Heel leuk is dat de kindjes alle thema’s van Playmobil City Action reeks met elkaar verbinden en er zo hele avonturen mee verzinnen. En dat ze plezier hebben met de vintage Playmobil van mama en papa én met hun nieuwe stukken. Op mooie dagen wordt de hele collectie zelfs buiten gehaald om er op het terras mee te spelen. Leuk dat kindjes buitenspelen, niet?

Een andere topper in het speelgoed gamma is en blijft een zandbak. Een populaire plek wanneer het voldoende warm is om in de tuin te spelen. Waarom geen grote bak, met een afdekhoes? Ook hier bestaat een hele collectie bijhorend speelgoed die de kinderen uren speelplezier bezorgt. En de meegebrachte schelpen van de laatste trip naar zee zorgen voor een instant vakantiegevoel!