Menu
Familie / Kids

Leuke cadeaus voor de aankomende papa en mama

Word je binnenkort tante? Van harte gefeliciteerd met dit aankomend wondertje. Lekkere oppassen, knuffelen en eindeloze wandelingen maken met de kinderwagen. Je ziet het vast al helemaal zitten kan ik mij zo voorstellen. Maar welke cadeaus zijn leuk en vooral waardevol om aan de aankomende papa en mama te geven?  Wij geven een aantal leuke tips:

  • Zwangerschapsshoot: Er zijn heel veel fotografen die prachtige foto’s kunnen maken van de zwangere buik van jou (schoon) zus, samen met de aankomende vader.
  • Shoot met de pasgeborene Of geef een fotoshoot voor na de bevalling, zodat alle generaties met elkaar op de foto kunnen. De mooiste foto kan je op canvas af laten drukken of in een mooie fotolijst geven.
  • Iets persoonlijks: Geef iets wat vroeger van jouzelf geweest is. Denk bijvoorbeeld aan een oud ledikantje of wiegje wat opgeknapt kan worden of speelgoed waar u vroeger mee gespeeld hebt. Dat het van jouzelf geweest is, zorgt ervoor dat het extra waarde krijgt.
  • Maak iets moois: Ben jij creatief? Waarom borduur je niet een mooi schilderijtje of de naam van jouw neefje of nichtje op een handdoek. Ook zou je het eerste babypakje kunnen naaien.
  • Gepersonaliseerde voorwerpen: Laat de naam en de geboortedatum van jouw nichtje of neefje in een voorwerp graveren wat hij/zij altijd kan bewaren. Bijvoorbeeld in het kinderbestek, een klein armbandje of ketting.
  • Bankrekening: Je kan ook als eerste een spaarrekening openen. Hier kun je bijvoorbeeld eenmalig een geldbedrag op zetten of maandelijks een kleine bijdrage doe voor de spaarrekening.
  • Vraag het: Weet je het echt niet of wil je echt iets geven waar het kersverse gezin straks ook echt iets aan heeft. Dan kan je het ook gewoon vragen.