Stijlvolle trouwlocatie in Delft

Stijlvolle trouwlocatie in Delft

Tijdens één van de mooiste dagen van uw leven moet alles natuurlijk perfect geregeld zijn. Wij bieden u graag die zekerheid. Onze mensen doen net dat beetje extra om iedereen een geweldige dag te bezorgen. Sterker nog, de passie voor het vak en de flexibiliteit van onze mensen zorgen ervoor dat uw feest onvergetelijke wordt, zodat u en uw gasten voor 100% kunnen genieten van het feest. Dat is het verschil dat wij maken.

Trouwlocatie met ruime mogelijkheden
De Lindenhof beschikt over meerdere stijlvolle ruimtes die we deels met elkaar kunnen verbinden. Bij mooi weer kunt u gebruik maken van het terras met uitzicht op de prachtige vijver met fontein. Tevens is De Lindenhof een “Huis der Gemeente”. Dit betekent dat ook uw huwelijksvoltrekking mogelijk is op de locatie.

De locatie leent zich bij uitstek voor:

  • Huwelijksceremonies van 10 tot 250 personen
  • Recepties van 50 tot 500 personen
  • Diners van 15 tot 350 personen
  • Huwelijksfeesten van 50 tot 500 personen
  • Ligging & historie

Historie
De Lindenhof ligt midden in het rustieke, Delftse wijkje dat rond 1880 gebouwd werd voor het personeel van de nabij gelegen Gist- en Spiritusfabrieken. Het monumentale pand diende als cultureel centrum en is gelegen in het Agneta park dat ontworpen is door de bekende architect Zocher (o.a. het Vondelpark in Amsterdam). De Lindenhof dankt zijn plaats op de rijksmonumentenlijst ook aan het interieur; aan de authentieke Toneelzaal en de prachtige muurschilderingen.

trouwen lindenhof

Mogelijkheden voor uw bruiloft
De locatie beschikt over een groot terras aan het water met imposante fontein. Ideaal voor het maken van de trouwreportage. Graag informeren wij u over handige adressen in de buurt voor bv het kerkelijk huwelijk, dinermogelijkheden voor gasten die niet met u in De Lindenhof dineren en goede adressen om te overnachten.

Feest
In De Lindenhof kan stevig gefeest worden met een band of DJ maar om rekening te houden met de omgeving hanteren we een maximum geluidsniveau van 100 decibel.

feest

Bekijk hier alle foto’s van deze Stijlvolle trouwlocatie in Delft