Leuke vakanties voor vrouwen

Leuke vakanties voor vrouwen

Een vakantie plannen is heerlijk om te doen. Echter is het soms wel lastig om te bedenken hoe je je vakantie in wilt richten. Wij helpen je een handje op weg door de beste vrouwenvakanties voor je op een rijtje te zetten.

1 Indonesië
Vrouwen zijn vaak een beetje huiverig om een auto te huren in een ander land. Weggebruikers nemen het in het buitenland niet altijd even nauw met de regels en ook is het soms wennen aan een andere auto. In Aziatische landen zoals Indonesië hoeft dit geen beperking te zijn. Je kunt dan namelijk een scooter huren. De lokale bevolking rijdt ook op een scootertje en op deze manier kom je overal.

2 Zuid Amerika
Mannen in Zuid-Amerika zijn een stuk galanter dan mannen in Nederland. De taxichauffeur houdt de deur voor je open, mannen wijzen je graag de weg en met het uitgaan hoef je als Nederlandse vrouw je portemonnee niet mee te nemen. Bovendien kunnen de mannen er goed dansen en vinden ze het leuk om dit ook aan jou te leren. Het af en toe irritante gefluit en gejoel moet je maar op de koop toe nemen.

3 New York
New York staat om veel dingen bekend. Zo ook om het enorme winkel aanbod. Dagenlang kan je je vermaken in de grote warenhuizen en de kleine boetiekjes. Bijkomend voordeel is dat je voor dezelfde spullen in Amerika minder betaalt dan in Nederland. Inslaan dus! Als je veel winkelt, kan je overigens het beste een reisverzekering met een hoge bagagedekking afsluiten. Zo zijn ook je nieuwe spullen meeverzekerd.

4 Thailand
Als je jezelf een beetje wilt verwennen, dan is Thailand een goede bestemming. Neem hier af en toe een lekkere massage, pedicure en manicure. Het kost er bijna niets, terwijl het wel super goed en secuur gedaan wordt.

5 Las Vegas
In Las Vegas kan je overdag lekker eten, rondwandelen en gokken in één van de vele casino’s natuurlijk. ’s Avonds is het er een groot feest. Een perfecte vakantie voor een groepje vrouwen op vakantie.

6 Turkije
Voor gegarandeerde zon hoef je helemaal niet ver te vliegen. De zomer is in Turkije vrijwel altijd zonnig en warm. Hier kan je de hele dag lekker op het strand liggen lezen, zonnen en/of slapen zonder dat je activiteiten hoeft te ondernemen. Heerlijk relaxen dus.