Lexus, de luxe auto voor vrouwen van 2019?

Lexus, de luxe auto voor vrouwen van 2019?

De Millennials zijn tegenwoordig de groep mensen die slecht rijden. Het imago dat vrouwen in de voor de hand liggende ‘boodschappenwagentjes’ rijden die alleen bedoeld zijn om de kinderen naar school of naar zwemles te brengen, zijn we gelukkig ook al wel een aantal jaren kwijt. En wij willen een volwaardige auto, eentje waarmee we voor de dag kunnen komen. Een vrouw in een Lexus is dan ook allang geen uitzondering meer.

De zakenvrouw kiest voor stijl en betrouwbaarheid

De CT 200h is op dit moment de goedkoopste Lexus met een catalogusprijs van net onder de 30.000 euro. Deze hybride is prima geschikt als gezinsauto maar je kunt er als zelfstandige zakenvrouw prima mee voor de dag komen. Wil je liever wat meer ruimte dan kies je voor de RX 450h is de SUV uitvoering van de Lexus. Een prima auto voor wie hoge eisen stelt en ideaal als je meer ruimte nodig hebt, bijvoorbeeld voor een wat groter gezin. De IS 300h is de sport Sedan van Lexus. Compact en makkelijk als je vaak in de stad rijdt en daar ook wilt parkeren. Zowel een auto als een vrouw zijn niet klaar zonder accessoires. Voor de auto kan je hierbij denken aan andere kleuren stoelhoezen, aankleding van het interieur, een sportieve kleur rimstriping of velgen. Specialisten zoals Wheelpoint.nl of de officiële shop van Lexus.nl kunnen je helpen om inspiratie op te doen.

Rijden in een automaat is allang niet meer voor watjes

Alle Lexus modellen zijn standaard uitgevoerd met automatische schakeling. Was dit vroeger alleen voor watjes ‘die niet kunnen schakelen’ tegenwoordig zien steeds meer bestuurders het gemak ervan in. Lekker ontspannen rijden zonder dat je je druk hoeft te maken over wanneer je moet schakelen. Gebruik de cruise control op de snelweg en rijd heerlijk relaxt naar je eindbestemming. Het Lexus Hybrid Drive systeem van Lexus zorgt er bovendien voor dat de elektromotor zonder stekkeren wordt opgeladen. Alle modellen van Lexus kun je vanzelfsprekend zakelijk leasen. Ideaal voor de zakenvrouw die zich nergens druk over wil maken en altijd in een perfect functionerende auto wil rijden.

De Lexus verovert de harten van vrouwen achter het stuur

Ben je als vrouw op zoek naar de perfecte auto om zakelijk en privé te combineren? Dan is Lexus zeker geen verkeerde keuze. Dankzij de mogelijkheid van lease is een forse investering niet nodig. Zorg ervoor dat je overal prima voor de dag komt, of je nu op bezoek gaat bij een vriendin of een belangrijke zakelijke bespreking hebt. Jouw Lexus brengt je waar je maar wilt, of dat nu een half uurtje rijden is of dat je gaat shoppen in Parijs of voor zaken naar Frankfurt moet.

Voor tips over de aanschaf van een Lexus – of een andere auto- lees je ons artikel over “Tips bij het kopen van een nieuwe auto”.