Mannen vingers onthullen de waarheid!

Mannen vingers onthullen de waarheid!

Wij weten allemaal dat je aan de lichaamstaal van een man veel van af kan lezen. Maar nieuwe onderzoeken hebben aangetoond dat mannen vingers net zoveel kunnen onthullen. Een man waarbij de wijsvinger en ringvinger even lang zijn, behandelen vrouwen extra goed!

Het onderzoek
Er werden 78 mannenhanden en 77 vrouwenhanden onderzocht en gemeten aan de hand van verschillen in de lengte van de wijsvinger en ringvinger. Het onderzoek heeft 20 dagen geduurd. De deelnemers zijn onderzocht aan de hand van hoe hun sociaal gedrag. Het resultaat werd vergeleken met de verschillen van hun vingerlengte.
Resultaat
Wat bleek? Mannen met ongeveer de zelfde lengte wijsvinger en ringvinger neigen vrouwen beter te behandelen en zijn ook aardiger. Uit het onderzoek bleek dat vingerlengte bij de vrouwen geen enkel effect heeft op hun gedrag naar mannen toe.

Dit betekent natuurlijk niet dat mannen met verschil in vingerlente altijd wreed zullen zijn tegenover vrouwen. Maar met dit nieuwtje kunnen wij wel ongeveer voorspellen aan de hand van zijn vingers of hij je goed zal behandelen.