Menu
Liefde

Plekken waar je nooit seks moet hebben

Er zijn genoeg mensen die buitenseks erg opwindend vinden en laten we eerlijk zijn, we hebben het allemaal wel eens gedaan. Maar er zijn toch echt plekken ladies waar we voor moeten oppassen. In dit artikel vertel ik je de 5 plekken waar je nooit seks moet hebben.

1. In een rijdende auto. Waarschijnlijk wel logisch, maar als je echt feiten wilt horen, één op de 3 mensen geeft toe wel een seks te hebben gehad in een rijdende auto. Erg gevaarlijk! Parkeer gewoon de auto, dat is net zo hot en je zal niet mensen vermoorden.

2. In een zwembad. Oké, het klinkt inderdaad wel opwindend en we zien het zo vaak voorbij komen in films, dat het logisch is dat we het allemaal wel eens willen proberen. Maar weet je wat niet zo fijn is? Dat chloor de pH van je vagina kan veranderen, waardoor je infecties kunt krijgen. Hmm, niet zo sexy.

3. Op een balkon. Balkons kunnen zo mooi zijn en hoe opwindend is het dan niet om seks te hebben op een balkon? Maar er is wel een klein probleempje: veel mensen gaan er dood aan. Er waren 2 tieners die gewoon simpelweg seks wilden op het balkon en er vanaf vielen. Ze waren direct overleden. Niet waard dus!

4. Op het zand. Ik weet dat er zoveel films zijn die beweren dat seks op het strand misschien wel het opwindendste ding ooit is. Maar wist je dat het eigenlijk best gevaarlijk is? Door te rollen bollen in het zand kan je pijn krijgen aan je vagina, jezelf er snijden en zelfs infecties oplopen. Dat willen we natuurlijk niet.

5. In een Dixi. Je kent ze wel, van die blauwe festivals Wc’s. Er zijn minstens 5 infecties die je kan krijgen, indien je daar seks hebt met iemand. Denk maar aan diarree en constant overgeven. Gewoon niet (meer) doen!