Menu
Cosmetische chirurgie / Plastische chirurgie

Mommy Make-Over verovert Nederland

Veel vrouwen hebben er last van. Na een of meer zwangerschappen is hun lichaam blijvend veranderd. Borsten hebben hun mooie vorm verloren, de elasticiteit van de buikwand is voorgoed verdwenen. Maar nu is er een oplossing: de Mommy Make-Over. Deze ingreep omvat over het algemeen een borstlift, buikwandcorrectie en eventueel een liposuctie behandeling. ABC Clinic uit Breda heeft zich als een van de eerste klinieken in Nederland gespecialiseerd in deze voor vrouwen zeer welkome behandeling.

Aanpak op maat
De Mommy Make-Over is een uit Amerika overgewaaide ingreep speciaal voor vrouwen die last hebben van de naweeën van hun zwangerschappen. Hoe de ingreep er precies uitziet, verschilt per persoon. Sommige vrouwen hebben baat bij een borstlift in combinatie met een buikwandcorrectie, andere kiezen voor een borstvergroting. Omdat de Mommy Make-Over een aanpak op maat vereist, hecht ABC Clinic veel waarde aan een persoonlijke intake. Gedurende dit consult bespreekt de plastisch chirurg de wensen en behoeften die er zijn, evenals de verschillende oplossingen.

Gespecialiseerde plastisch chirurgen
De populariteit van cosmetische ingrepen neemt de laatste jaren sterk toe; esthetische chirurgie wordt steeds meer geaccepteerd. Toch is voorzichtigheid geboden. Jorn Kielman, een van de directeuren bij ABC Clinic: ‘Een borst- en buikwandcorrectie zijn beide zeer specialistische ingrepen. Bij ABC Clinic worden deze dan ook alleen uitgevoerd door plastisch chirurgen die ruime ervaring hebben op dit vakgebied.’ Kielman is erg blij dat ABC Clinic de Mommy Make-Over kan aanbieden. ’We merken dat de ingreep van grote waarde is voor onze cliënten. Een zwangerschap is een prachtige ervaring, maar het is ook belangrijk dat je je na afloop weer prettig voelt in je eigen lichaam. Bij ABC Clinic kunnen we daar een bijdrage aan leveren.’

Over ABC Clinic
ABC Clinic uit Breda is een privékliniek met een breed aanbod aan behandelingen. Van injectables en liposuctie tot buikwandcorrecties en borstvergrotingen. De kliniek opende in 2010 haar deuren en heeft in twee jaar tijd een forse groei doorgemaakt. Inmiddels heeft ABC Clinic negen zeer ervaren plastisch chirurgen en cosmetisch artsen in huis die ieder hun eigen specialisme hebben. De kliniek staat naast de kwalitatief hoogwaardige behandelingen bekend om haar uitgebreide intake en optimale nazorg.