Op naar een gelukkig nieuw jaar!

Op naar een gelukkig nieuw jaar!

Het nieuwe jaar is er bijna (echt bijna!). Hoe ga jij het komende jaar in? Laten we gezamenlijk proberen om er een positief nieuw jaar van te maken! Wij verdienen happiness en die kunnen we bij onszelf vinden. De volgende trucs gaan ons erbij helpen.

Verantwoordelijkheid
We zijn volwassen en zullen ons dus ook volwassen moeten gedragen. Dit betekent dat we onze verantwoordelijkheden moeten nemen. We zijn geen slachtoffer, we hebben de touwtjes zelf in handen. Er gebeuren altijd en bij iedereen nare dingen, dat kunnen we niet veranderen. We kunnen wel veranderen hoe we ermee omgaan. Geeft je wat meer rust in je hoofd 😉

Zegeningen
Het klinkt een beetje bijbels; maar tel je zegeningen! Wat voor positieve dingen zijn er allemaal in jouw leven? Jouw gezondheid, jouw kleding, je lieve vriendje, jouw vrienden/familie, man wat een boel positieve dingen! Als jij je down voelt, denk dan eens aan alle positieve zaken in jouw leven. Of aan een waggelende pinguin. Wedden dat die glimlach weer op jouw gezicht verschijnt.

Complimenten
Probeer eens wat complimenten uit te delen. Daarmee maak je anderen mensen ook blij, waarmee je uiteindelijk jezelf weer blij maakt. Win-win!

Wees lief voor jezelf
Net zoals je dat voor anderen bent. Kijk eens hoe lief en zorgzaam jij voor jouw vriendinnen bent. Waarom ben je dat niet voor jezelf? Waarom moet je altijd zo streng zijn voor jezelf? Wees eens wat aardiger, dan voel jij je ook een stuk ellendiger op het moment dat er iets misgaat.

Sporten
Begint ze wéér over dat sporten. Ja, nou sorry dan. Maar het is wetenschappelijk onderzocht dat het zo goed voor je is! Het maakt namelijk allemaal blije hormonen in je los. Daarnaast heb je tijdens het sporten ook nog eens tijd om na te denken. Dan kun je alsnog de dag overdenken. Ooh ik vind dat echt heerlijk. Vooral als ik een rotdag heb gehad. Dan pak ik mijn zwemspullen, ga ik naar het zwembad en zwem ik alle stress eruit. En bij elke fout die in mijn gedachte komt zwem ik net weer een stukje sneller. Resultaat? Compleet bekaf als je eenmaal klaar bent, maar wel helemaal stressvrij en weer helemaal happy!

Self-fulfilling prophecies
Dat kan ik niet, dit gaat toch niet goed. Euhm, negatief denken zorgt er inderdaad voor dat iets waarschijnlijk ook niet gaat lukken. Denk eens positief! Heb eens vertrouwen; Poef! Zijn jouw doelen ineens een stuk dichterbij.

Wat maakt je gelukkig?
Zoek iets wat jou gelukkig maakt. Is het een bepaald nummer? Is het een bepaald gerecht? Is het een hobby? Zoek dat eens uit en zorg ervoor dat je daar genoeg tijd aan kunt besteden op een dag. Wij gaan namelijk positief door het leven!

Succes dames & deel jouw geluksmomenten op wwww.facebook.com/vrouwenblog.nl onder dit bericht!

Lekker gelezen? Misschien vind je onderstaande berichten ook interessant: