Menu
Beauty

Relax aanbieding met entree voor Thermae 2000

Laat u heerlijk een dag verwennen bij Thermae 2000 en kom volledig tot rust in het 3-sterren hotel in Valkenburg. Hier kunt u genieten van vele faciliteiten. Daarnaast kunt u genieten van de adembenemende omgeving van Valkenburg!

Eurotel Atlas*** is door de Nederlandse Hotel Classificatie geclassificeerd met 3 sterren. Het hotel is gevestigd in het centrum van het gezellige en toeristische Valkenburg. Vanuit het hotel loopt u zo het warme hart van Valkenburg in met zijn winkelstraatjes, monumenten en musea en uiteraard kunt u hier volop genieten van de welbekende Limburgse vlaai.

Het hotel beschikt over 48 kamers. Alle kamers zijn voorzien van bad en/of douche, toilet, T.V, radio, telefoon en föhn.

De binnen- en buitenbaden met whirlpools van Thermae 2000 zijn gevuld met heilzaam, oerzuiver, mineraalrijk water uit eigen bron, dat 40.000 jaar afgesloten is geweest en daarmee beschermd is tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Dat is dus optimaal genieten van wat moeder aarde zorgzaam voor ons bewaarde.

Sauna
Het veelzijdige saunalandschap bevindt zich zowel binnen als buiten. Geniet ondermeer van de stoombaden, eucalyptussauna’s, houtgestookte buitensauna, finse blokhutsauna’s van diverse temperaturen, een Bio- en een Tuli-sauna.

Relax aanbieding?