Menu
Erotiek

Sextoys steeds meer online verkocht

De titel zegt het al: we lopen steeds minder vaak de lokale sexshop binnen. Dat is eigenlijk niet zo gek, want veel mensen vinden het toch wat gênant om uitgebreid de collectie te bekijken met het schaamrood op de kaken. Of wie weet ziet een bekende of een familielid jou wel in de winkel staan! Om toch op je gemak een leuke sextoy aan te schaffen, kun je natuurlijk ook kijken op het internet. Het heeft daarnaast ook aardig wat voordelen ten opzichte van een bezoek aan een sexshop.

Groot assortiment
Webshops hebben vaak een veel uitgebreider assortiment dan winkelfilialen. Er wordt immers vanuit een magazijn geleverd en de opslagruimte is veel groter. Je kunt in een webshop rustig de gehele collectie bekijken, zonder dat je je gehaast hoeft te voelen. Je hebt een ruime keuze en de kans is groot dat je iets vindt wat precies bij jou past.

Reviews
Het voordeel van een winkel is dat je de producten vaak even kunt testen op bijvoorbeeld het geluid dat ze maken. Het is namelijk niet echt sexy als je sextoy door de buren gehoord kan worden. Maar verder zal de winkelier je waarschijnlijk altijd vertellen dat het product fantastisch is. Bij een webshop kunnen mensen vaak reviews achterlaten. Daarin kun je ook vaak al lezen hoe het product bevalt, of het geluid oké is en of het betreffende product wordt aangeraden. Deze meningen zijn vaak betrouwbaarder dan die van de winkelmedewerker.

Discretie
Het grootste voordeel is natuurlijk de privacy die bestellen via een webshop biedt. De verkoper heeft geen gezicht bij jouw naam en je komt geen familieleden tegen tijdens het shoppen. Daarnaast worden sextoys altijd discreet verzonden, zodat de postbode ook niet kan zien dat jij een leuke nacht gaat beleven. Easytoys.nl is bijvoorbeeld zo’n website waar je discreet en veilig kunt shoppen voor een sextoy.

Het aanbod en de privacy zorgt er dus voor dat steeds meer mensen hun sextoys online aanschaffen. Maar gelukkig zijn de gewone sexshops er ook nog altijd voor wie toch liever ouderwets een winkel bezoekt.