Menu
Erotiek / Liefde

Vrouwvriendelijke sexshop

Vrouwen die hun seksleven willen voorzien van nieuw elan, kiezen steeds vaker voor een vrouwvriendelijke sexshop. De donkere sekswinkel met to the point sextoys, sexfilms en smoezelige speeltjes wordt steeds vaker genegeerd. De keuze valt tegenwoordig eerder op een strakke winkel met luxueuze speeltje, gevarieerd assortiment en strakke designs. De sekstoy beleving komt steeds vaker centraal te staan met lichte kleuren, innovatieve speeltjes en  “moderne” toys die speciaal voor bepaalde plekjes van het lichaam zijn ontwikkeld. Vrouwen ervaren zo makkelijker een beleving die zij wensen, dus niet meer de standaard dildos of vibrators, maar moderne speeltjes met de meest uiteenlopende mogelijkheden.

Seksspeeltjes voor de vrouw
Onder vrouwen zijn vooral de speeltjes gericht op de clitoris, g-spot, anus en tepels populair. Deze sextoys worden steeds vernieuwender, waardoor er anno 2018 bijna oneindig veel mogelijkheden zijn qua erotisch genot.  Orgasmes worden een stuk intenser beleeft als voorheen en er wordt meer aandacht besteedt aan de overall ervaring. Ook speeltjes die gecombineerd gebruikt kunnen worden, zoals Tarzan vibrators, wand vibrators en tepel seksspeeltjes doen het goed onder vrouwen.

Samen met je partner genieten
De nieuwste sextoy trends laten zien dat er meer vraag is naar speeltjes die samen met de partner gebruikt kunnen worden. De zogenaamde koppel sextoys brengen simultaan genot voor zowel de man als vrouw , het beste voorbeeld hiervan zijn de koppel vibrators. Daarnaast zie je een toename in BDSM en bondage attributen, steeds meer vrouwen hebben een seksuele BDSM wens en willen dit graag eens uitproberen samen met de partner. Sexshop City biedt met 14.000 erotische artikelen een gevarieerd assortiment van moderne en klassieke seksspeeltjes.

Seksbeleving voor vrouwen
Dat de seks beleving wijzigt zie je ook terug in de populariteit van Porna, waar voorheen porno populair was, is tegenwoordig Porna de manier van vrouwen om te voldoen aan erotische behoeftes. De vrouwvriendelijke seks in deze films is een stuk minder extreem en meer gericht op het vrouwelijk plezier qua opbouw en beleving.

Verras jezelf of partner tijdens Valentijnsdag
Met Valentijnsdag voor de deur is het een goed moment om je partner of vriend of vriendin eens te verrassen met een erotisch cadeautje. Van massage pakketten tot complete sekstoy cadeausets zijn te vinden in onze online sexshop. Bestel online bij Sexshop City en je bestelling is de volgende dag al in huis.